Publicitat
Política · 7 de Febrer de 2012. 11:43h.

El PSOE creu que el PSC mantindrà la disciplina de vot

“Fins avui el PSC no ha votat diferent al PSOE i en el futur no passarà"

El PSOE creu que el PSC mantindrà la disciplina de vot

Óscar López, Elena Valenciano y Cristina Narbona, en una foto d'arxiu

El secretari d'organització del PSOE, Óscar López, està convençut que el PSC  mantindrà la disciplina de vot al Congrés. A més, ha remarcat que els socialistes catalans "sempre" han tingut veu pròpia i creu que el nou secretari general de la formació, Alfredo Pérez Rubalcaba, és el que millor pacta amb el PSC.

En una entrevista a El Món a Rac-1, ha expressat que "el PSC i el PSOE són dos partits i tenen una relació diferent com no passa en altres punts d’Espanya. Fins avui no s'ha produït aquesta situació i estic convençut que en el futur no es produirà. Això no vol dir que no tingui veu pròpia. Ens posarem d’acord, com ha passat sempre".

En aquest sentit, López ha dit que "el PSC sempre ha tingut veu pròpia, només faltaria. El PSC fins i tot té grup propi al Senat. Això no és dolent, però de tots els secretaris generals del PSOE, el que coneix més bé, entén i millor pacta amb el PSC és Alfredo Pérez Rubalcaba".

D'altra banda, el PSOE està a l'expectativa amb el pacte fiscal que planteja CiU. "Esperarem a saber quina és la posició del Parlament de Catalunya", ha anunciat el seu secretari d'organització.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Joan, Barcelona, 07/02/2012 - 20:01

No fotem! No ho deu pas dir seriosament!

#6 Joan de la, Carbassa Gran, 07/02/2012 - 15:55

Votar en contra dels quefes? Ca! home Ca! quins acudits més bons hehe ---el millor acudit de tots---sempre han tingut veu pròpia---hahaha-- ni l´Eugeni--- tronxant!

#5 parole parole parole, i pocs fets, 07/02/2012 - 15:51

No cal que ho jurin, algú em podria dir (al Congrès,que és el que realment val i ón es juguen les garrofes)quan han votat diferent als amos del PSOE? Doncs Com deia en Julito Iglesias "la vida sigue igual" aixó si, d´amenaçes al partit mare per quedar bè amb els electors d´aqui les que vulguin

#4 Vi­ctor, Barcelona, 07/02/2012 - 15:43

És evident que així ho creuen, però si no s'espavilen l'electorat podria advertir-los severament. I crec que fa falta una reacció en l'electorat http://superviventcatala.blogspot.com/2012/02/psc-cronica-duna-derrota-anunciada.html.

#3 Joan, Vilajuïga, 07/02/2012 - 14:00

Aixó ja ho sabem. A veure, a on és la noticia?.