Publicitat
Política · 17 de Desembre de 2010. 15:11h.

El PSOE demana "drets i deures" als immigrants

La secretària d'Estat d'Immigració recorda que Espanya ha estat un país d'emigrants

El PSOE demana "drets i deures" als immigrants

Anna Terrón, en un acte a Palau, quan era un alt càrrec del Govern

La secretària d'Estat d'Immigració i Emigració, Anna Terrón, ha presidit els actes commemoratius del Dia Internacional del Migrant. En la seva intervenció, Anna Terrón ha destacat que "des del Govern d'Espanya, treballem perquè tant els immigrants que viuen a Espanya, com els espanyols que resideixen a l'exterior, tinguin igualtat de drets i deures", perquè "tenim un bagatge històric que no podem oblidar, ni perdre, com a país amb tradició d'emigració i, en l'actualitat, receptor d'immigració".

Així mateix, Anna Terrón també va explicar que "treballem perquè els nostres espanyols que van marxar fa molts anys, visquin en les millors condicions possibles mitjançant la nostra ajudes i el diàleg constant amb els països on resideixen".

La secretaria d'Estat d'Immigració i Emigració ha afegit que "no oblidem als nous espanyols a l'exterior, sinó tot el contrari, ja que en el fons tots som ciutadans d'un món globalitzat en què la mobilitat és un valor indubtable, per tant treballem perquè aquestes persones rebin tots serveis que necessiten i siguin el nostre enllaç amb altres països en diferents àmbits com l'empresarial, l'acadèmic o el social".

Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 jordi, manresa, 20/12/2010 - 12:34

Els drets semore els tenen.Els deures,ja es veura(estan molt poc acostumats)

#8 home , bcn, 20/12/2010 - 02:07

home desprès de la patacada com per no demanar-los.

#7 ferran, bcn, 18/12/2010 - 12:41

Patetic com de costum

#6 ciutadà ppcc, Palma, 18/12/2010 - 09:57

ARA?

#5 Leona Catalana, Hospitalet, 17/12/2010 - 20:18

El segon paràgraf és feridor. No es preocupen dels espanyols que seguim a Espanya, i s'omplen la boca amb ajudar els que van emigrar.
Pocavergonyes.