Publicitat
Política · 1 de Març de 2013. 12:39h.

El PSOE denuncia les "mentides" del PP sobre Bárcenas

El vídeo #NoMásPPeinetas contraposa declaracions de Rajoy, Cospedal, Floriano o González Pons amb informacions periodístiques

El PSOE ha fet públic un vídeo en què denuncia les "mentides i contradiccions" en què, segons ell, han anat caient els dirigents del PP al conegut com 'cas Bárcenas' des que van aparèixer les primeres informacions a finals del gener passat. Sota el títol #NoMásPPeinetas, els socialistes demanen als populars que donin explicacions.

El vídeo comença amb imatges d'un discurs del president del Govern i del PP, Mariano Rajoy, en què deia al seu partit que cal ser "honrats" i treballar "per ser exemplars" després dels casos de corrupció política que s'han conegut.

Després, el PSOE exposa les informacions que han anat apareixent en els mitjans de comunicació sobre el 'cas Bárcenas', intercalant amb declaracions de dirigents del PP per mostrar que aquests han anat modificant el seu discurs en funció de les publicacions.

Segons expliquen els socialistes, aquests dirigents populars, entre els quals hi ha María Dolores de Cospedal, Carlos Floriano i Esteban González Pons, a més del ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, "han hagut d'anar modificant el seu discurs i adaptant, intentant donar una versió creïble d'aquest escàndol que, l'únic que deixa clar, són les mentides del PP".

El vídeo acaba amb una imatge de la 'peineta' que va dedicar Luis Bárcenas als periodistes a l'aeroport de Barajas quan tornava del Canadà i després apareix el 'hashtag' que ha creat el PSOE, #NoMásPPeinetas.

Imatge amb la que acaba el vídeo
Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat