Publicitat
Política · 5 d'Agost de 2008. 19:26h.

El PSOE extremeny qualifica Puig de "nacionalista fracassat"

L'acusa d' "utilitzar Extremadura com una acadèmia d''Operación Triunfo'"

El PSOE extremeny qualifica Puig de "nacionalista fracassat"

La senadora i portaveu del PSOE d'Extremadura, Ascensión Murillo

La portaveu del PSOE d'Extremadura, Ascensión Murillo, ha demanat que no s'utilitzi a la regió com una "espècie d'acadèmia d'Operación Triunfo per a nacionalistes fracassats", amb referència al contingut del blog de l'exdiputat d'ERC al Congrés Joan Puig en el qual va qualificar els extremenys de "mal nascuts" per no reconèixer la solidaritat catalana. Murillo ha afegit que les "desafortunades paraules" corresponen a una "motivació partidista que busca la confiança d'aquelles persones que no se la van donar en la present legislatura", en una referència al fet què Puig no va obtenir en les passades eleccions escó en el Congrés.

Murillo s'ha referit a Esquerra Republicana de Catalunya, afirmant que "alguna responsabilitat tindran que Catalunya no tingui la qualitat de vida que ara envegen d'Extremadura", agregant que mentre Extremadura ha treballat en matèries com la sanitat o l'educació, a Catalunya "s'han finançat equips de futbol, policia autonòmica o canals de televisió".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Jordi, Terrassa, 06/08/2008 - 13:05

És que hi ha algú que no sigui nacionalista?. Tothom ho és: uns son nacionalistes excloents i colonialistes, com els espanyols, és el que vulgarment se'n diu feixistes, i uns altres som nacionalistes que treballem pel nostre alliberament.

#9 Ramon, Barcelona, 06/08/2008 - 11:58

Les persones nacionalistes són tan normals, que les persones que no en són ni tan sols existeixen.

#8 Juan, Barna, 06/08/2008 - 10:44

Los nacionalistas se distinguen, entre otras cosas, de las personas normales, porque se creen que deben mantenerse en un estado de militancia permanente. Esto les crea problemas, sobre todo a los nacio's necios, porque no dejan de decir impertinencias.

#7 Jordi, Barcelona, 06/08/2008 - 09:33

E-noticies menteix quan diu que Joan Puig qualifica de malnascuts els extremenys. Caldria que comprovessiu el que dieu o acabareu com el mundo o El Pais.

#6 Hug, Begur, 05/08/2008 - 22:56

Si es viu mes be a extremadura com es que els extremanys d´aqui no foten el camp ni amb aigua bollin? Es que son masocas?