Política · 24 d'Octubre de 2012. 13:51h.

El PSOE fa plegar Maria Badia

Rubalcaba diu que la la carta dels eurodiputats catalans a la vicepresidenta de la UE és "absolutament equivocada"

El PSOE fa plegar Maria Badia

Maria Badia

L'eurodiputada del PSC Maria Badia ha presentat la seva dimissió com a secretària general de la delegació socialista espanyola al Parlament Europeu, segons ha informat el president d'aquesta delegació, Juan Fernando López Aguilar.

Badia ha enviat a López Aguilar una carta en què li explica que va decidir signar, juntament amb altres eurodiputats catalans, una missiva a la vicepresidenta de la Comissió Europea, Viviane Reding, per denunciar les "intolerables invocacions a les Forces Armades" i a la seva possible intervenció.

No obstant això, hi afegeix que a la vista d'"impacte" d'aquesta iniciativa, per les "versions" que puguin donar-ne alguns mitjans de comunicació, i conscient que això pot afectar tota la delegació socialista espanyola a l'Eurocambra, ha ofert dimitir del seu càrrec. López Aguilar ha acceptat la seva renúncia i ella, però, seguirà com a eurodiputada.

Rubalcaba, durant la roda de premsa al Congrés, ha dit que el partit ha acceptat la dimissió i ha manifestat que és una "carta absolutament equivocada" perquè "llegeixo aquesta carta i no veig que es refereixi a Espanya".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#10 ramon, barcelona-c, 26/10/2012 - 10:45

Actitud sorprenent de la sra Badia , segurament som molts els que recordem el seu discurs al congrés espanyol en ocasió d'una sesió on es questionaba aquella ministra de foment Maleni i ella va fer una defensa abrandada. Han passat anys i encara no m'he recuperat .

#9 Pepetu, Catallufa (de moment), 24/10/2012 - 19:31

Una altra $ociollesta que les veu a venir, per si de cas s'ha de mamar d'una altra mamella!. Sempre podrà dir: "eh, que jo vaig dimitir!" (a temps, és clar). Una mica tard, no?

#8 LeonAnto, Barcelona, 24/10/2012 - 18:54

Dimite como secretaria, pero no como diputada, ¡Qué elementa!

#7 carlos, bcn, 24/10/2012 - 17:03

i el marit fen series a TV3 Ale a vivir del cuento

#6 Bromo, bcn, 24/10/2012 - 16:39

¿Después se extrañan de que el PSOE se hunda en todos lados?