Publicitat
Política · 9 de Juliol de 2011. 20:48h.

El PSOE gira a l'esquerra

Rubalcaba: molt aviat serà el moment de demanar a les caixes i als bancs una part dels seus beneficis"

El PSOE gira a l'esquerra

Rubalcaba, durant el míting

El candidat del PSOE a la presidència del Govern espanyol, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha anunciat en el seu primer gran discurs electoral que les quatre grans prioritats del seu projecte polític són: "crear ocupació" "una economia sana", "reforçar la igualtat d'oportunitats" i "millorar la democràcia" en una intervenció de clar to socialdemòcrata

Rubalcaba s'ha mostrat convençut que "podem buscar una via ràpida de creació d'ocupació" i que "tindrem diners" per a això. Així, ha avançat que dins de la reestructuració del sistema financer "molt aviat serà el moment de demanar a les caixes i als bancs que dels seus beneficis deixin una part per a la creació d'ocupació". "Ho farem i ho podem fer", va dir.

També va afirmar que "és el moment" d'aplicar "polítiques redistributives" perquè "aquells que més s'han sacrificat en la crisi, puguin veure recompensat aquest sacrifici" i que "aquells que no han patit en la crisi, col perquè tots sortim al mateix temps".

En aquest sentit, s'ha mostrat partidari de "repensar" i "rectificar" mesures com la supressió de l'Impost de Patrimoni. "Crec que ha arribat el moment de tornar a posar, però no igual", perquè "no greu a les classes mitjanes" sinó que "realment greu als grans patrimonis que existeixen".

Respecte a la sanitat pública espanyola, que "ens enorgulleix perquè és molt bona" i "barata", va dir que, igual que per al Partit Socialista, aquesta "és una de les poques coses sagrades i intocables per al conjunt dels espanyols" . Per això, ha afirmat que els socialistes faran "bandera de la sanitat pública" i va prometre que no farà "res" que debiliti nostre Sistema públic de Salut. I "res és res", ha reiterat.

Alfredo Pérez Rubalcaba, que s'ha mostrat orgullós d'haver pertangut als governs de Felipe González i José Luis Rodríguez Zapatero, ha afirmat d'altra banda que ha "après molt d'ells" i "haver-los vist deixar-se la pell" per Espanya, així com "donar la cara quan altres s'amagaven, treure el cap quan altres intentaven treure avantatges "

Finalment, el candidat ha afirmat que en aquesta campanya electoral "res està escrit ni decidit per endavant" i va demanar ajuda als seus companys de Partit."Necessito contra amb tot el vostre suport-va dir-perquè hem de fer alguna cosa molt important, que és convèncer a molts milions d'espanyols que tornin a confiar en nosaltres".

"I ho farem, perquè volem fer-ho, perquè podem fer-ho i perquè sabem fer-ho, perquè ho hem fet ja altres vegades en la nostra història. Així que, a la tasca, a fer-ho. Fem que passi ", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 sulfuro sulfuro, Barcelona, 11/07/2011 - 12:08

Rubalcaba: Quien te ha visto, quien te vé y quien te verá mordiendo el polvo en las elecciones.
No se puede pasar en dos días de ser el mejor amigo de la banca a amenazar con medidas tan demagógicas como poco eficaces.

#15 ciutadà ppcc, Bcn, 10/07/2011 - 14:51

Es girin cap on es girin... hi trobaran esquenes.

#14 anna, pamplona, 10/07/2011 - 12:17

Ja es hora q hi hagi renovacio dins de tots els partits politics i dexen de prendrens pel pito del sereno."Senyors politics" (es un dir) a veure si fan el favor d' trebvallar pel pais i no p la seva butxaca,parents i amics.

#14.1 ciutadà ppcc, Bcn, 10/07/2011 - 14:52

Són irrenovables.

#13 Oriol, BCN, 10/07/2011 - 11:38

Quin insult a la intel·ligència!!! Heu estat sempre de la banda del poder financer (Santander, BBVA,... sense oblidar les constructores).

Zapatero, Rubalcaba, Chacón... Tots plegats no sou més que uns pocavergonyes demagogs!!!

Em foteu FÀSTIC!!!

#12 Bacus, Sort, 10/07/2011 - 11:24

Sí precisament la banca te els beneficis i privilegis financers gràcies a vosaltres !. No es pot mentir mes.