Publicitat
Política · 17 de Març de 2023. 13:35h.

"El PSOE ha actuat amb supèrbia amb la Llei Montero"

Miguel Tellado, sotssecretari d'organització del PP: "Pedro Sánchez és igual de responsable que la ministra"

"El PSOE ha actuat amb supèrbia amb la Llei Montero"

El sotssecretari d'organització del PP, Miguel Tellado, s'ha pronunciat sobre la Llei del només sí que és sí, també coneguda com a Llei Montero, en una entrevista en el canal de Youtube de Xavier Rius i ha criticat "la supèrbia" del Govern espanyol perquè "no ha estat capaç ni de demanar disculpes, ni d'assumir els seus propis errors, ni esmenar-se amb la rapidesa que era imprescindible".

Tellado ha recordat que el PP va registrar al desembre del 2022 una proposició de llei per a "modificar de manera urgent aquesta Llei fallida". "El PSOE ha estat tan superb que ha estat incapaç d'agafar el text del PP, secundar-lo en la seva tramitació parlamentària i que pogués entrar en vigor com més aviat millor", ha subratllat.

El dirigent popular ha assenyalat que "el greu" de la Llei Montero és que "qualsevol agressió que es produeixi en aquests moments a Espanya s'acollirà a la legislació més favorable per al condemnat, que és la que està en vigor". "Avui surt més barat", ha lamentat.

Finalment, Miguel Tellado ha denunciat la "incompetència" de l'Executiu espanyol i ha dit que "a mi no em val la covardia de Pedro Sánchez d'amagar-se darrere d'Irene Montero, com si no tingués res a veure". "És igual de responsable que Montero", ha reblat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Chris, Lleide (RIP Cromañonia), 17/03/2023 - 16:37

Por supuesto, sólamente existe un gobierno de estado, no dos. Tanto la presidencia del gobierno como el ministerio de "igual dá" son responsables de haber llevado a trámite semejante chapuza.

#3 Capit@n España, Purgandus populus!!, 17/03/2023 - 16:33

El PSOE o el PP, Escila o Caribdis, El SIDA o la Lepra, el moro o el gitano, González o Pujol, ERC o Junts, ciego o cojo, volcán o terremoto, alcohol o tabaco, suegra o ex-, tiburón o cocodrilo, sequia o chaparrón, etc.

#2 Pan con tomate y jamón ibérico, En las nubes tocando la flauta, 17/03/2023 - 14:25

Ya ... mucho bla, bla, bla, pero a la hora de la verdad no habéis votado para chapar el ministerio de "Igual dá..." y Ciudadanos tampoco...

Así... os va a votar Txapote.

#1 Marc de Vich, Vich, 17/03/2023 - 14:22

La soberbia se les ha pegado de los lazis, no sé ni cómo se atreven a soñar, o imaginarse que son algo, víctimas de sus mentiras, la cosa pinta mal, y sobre todo la economía, y quizás hayan hecho ya tanto daño que a ni a medio ni a corto plazo se puedan recuperar, que lejos va a quedar el año 1992, cuando la caída gracias a los lazis se afianz