Publicitat
Política · 5 de Desembre de 2008. 12:17h.

El PSOE ja deixa el finançament per a després de l'1 de gener

El portaveu, José Antonio Alonso, diu tanmateix que "la negociació va bé"

El PSOE ja deixa el finançament per a després de l'1 de gener

Zapatero i Montilla es donen la mà, el passat gener a la Moncloa. (Foto: Jordi Bedmar)

El portaveu parlamentari del PSOE, José Antonio Alonso, ha advertit que el pacte pel finançament català és possible que no estigui enllestit abans de l'1 de gener. "Pot estar l’1 de gener o pot estar, encara que sigui una mica després, referenciat a l’1 de gener. Per tant, amb efectes des de l’1 de gener, però insisteixo que en la qüestió de les dades jo crec que la negociació va bé”, ha dit Alonso a El Matí de Catalunya Ràdio. Les declaracions d'Alonso arriben el dia després de les realitzades per Puigcercós, on el president d'Esquerra va fer una crida a una manifestació de protesta si s'acaba l'any sense pacte.

D'altra banda, Alonso ha retret el PP que hagi presentat unilateralment al Congrés la proposta de dissoldre els ajuntaments bascos governats per ANB. Segons el portaveu socialista, seria desitjable que els populars ho haguessin intentat consensuar abans. "Les iniciatives han de ser presentades de comú acord i, si és possible, tots dos grups polítics, si més no, com ha passat en altres ocasions. Que això suposi un trencament dels acords antiterroristes i del fons d’unitat al qual hem arribat, no, no, ni molt menys. Una altra cosa és que és desitjable que el consens se produeixi des del principi, però bé, si al consens s’hi arriba després de discutir la iniciativa, tampoc no passa res, és una qüestió de moments".

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 sulfuro sulfuro, Barcelona, 06/12/2008 - 00:40

Zp le toma el pelo a Montilla, la Vice le toma el pelo a Saura y todos nos toman el pelo a los catalanes.
Es un problema de seriedad independiente de lo que se piense sobre la tan manidada financiación.

#17 Que pena, España, 05/12/2008 - 23:31

Sr. Alonso, no les haga ni caso. Estos políticos catalanes del Trispartido ya tienen faena tuneando sus Audi e inaugurando cosas, y los de la oposición están con no sé qué de la "Casa Gran" .
Vd. a lo suyo, no pierda ni un segundo con esos.

#16 Sergi Alzuria, Barcelona, 05/12/2008 - 22:36

Si tu no votes, ells tornen, deia la campanya del psc-PSOE. No sé qui és pitjor per Catalunya, el que té els nasos de dir el que pensa o el que fa veure que t'escolta i fa el que li rota. Quina colla aquests socialistes!

#15 PPitus, Arrahona, 05/12/2008 - 20:56

Acordemonos que nos ofrecieron el concierto a la vasca y Obiols Pujol dijeron: NOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!.

#14 manel ferran, BCN, 05/12/2008 - 20:34

i ERc tant contenta....!!!! i tan ben pagada...!!!