Publicitat
Política · 3 de Març de 2013. 10:06h.

El PSOE no perdona Chacón

"Perplexitat" perquè no s'ha solidaritatzat amb Elena Valenciano

El PSOE no perdona Chacón

Chacón i Rubalcaba

La Vanguardia, en la seva secció 'Pel forat del pany' explica que "la vicesecretària general del PSOE, Elena Valenciano, ha rebut una allau de mostres de suport i solidaritat des que divendres va tancar el compte de Twitter davant l’assetjament que estaven patint els seus fills per atacar-la a ella".

"La reacció va ser immediata en aquesta xarxa social per part dels seus companys socialistes, com Alfredo Pérez Rubalcaba, Pere Navarro, José Antonio Griñán, Eduardo Madina i moltíssims més. Però les mostres de suport a Twitter han traspassat les ideologies i inclouen totes les sensibilitats, fins a les més allunyades de la dirigent del PSOE: des de la lideressa madrilenya del PP, Esperanza Aguirre, fins a la delegada del Govern a Madrid, Cristina Cifuentes, i multitud de periodistes, fins i tot Alfonso Ussía".

"Per tot això, al PSOE ha causat perplexitat que hagi estat Carme Chacón gairebé l’única política que ha guardat un silenci sepulcral sobre això, quan ha estat tan activa aquesta setmana per intentar remarcar el seu perfil propi en la crisi interna socialista", conclou.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#8 Gerard, Barna, 04/03/2013 - 04:38

Ara li buscaran qualsevol cosa, per feble i mesquina que sigui, per esfonsar-la. És el problema de ser una indefinida o, com diu en Francesc Canosa, una Carrie Bradshaw. Sin teta (PSC) no hay paraíso (candidatura espanyola). QUins drames que tenen les senyoretes fashion i modernes!

#7 No és un tòpic, Chacón, bcn, 03/03/2013 - 21:20

La Chacón només va a la seva. Però, a més, no ha calculat bé: una política "catalana" -per moltes cometes que s´hi posin- no dirigirà mai el PSOE. Potser aquesta evidència la farà nacionalista catalana, je, je..

#6 jordi, esplugues llobregat, 03/03/2013 - 20:54

Pobreta Carmeta Chacon, ella no ha dit res perque no pugui semblar que ho fes per guanyar adeptes a la seva candidatura a dirigir el PSOE !!!!
Ja n'hi ha prou eh, li critiquen tot eh......jajajajajajaj

#5 BEJOTA, bcn, 03/03/2013 - 15:50

PROU DE FRAU AL PSOE PER PART DE PSC PLEGAT DE SUBMARINS NACIONALISTES.TRENCAMENT I PROU...

#5.1 Gerard, Barna, 04/03/2013 - 04:41

Això és el "txist" del dia? La carrera d'aquesta noia sí que ha estat un frau. Des del pas imperceptible per l'Ajuntament d'Esplugues, passant pel seu ascens al partit a l'ombra dels capitans fins arribar al capdavant de ministeris no va fer res de bo per acabar en les seves peripècies actuals.

#4 Chacon, en tierra de nadie, por trepa, 03/03/2013 - 14:38

Chacón "No va a apoyar un proceso de ruptura con España" mentalidad rancia española antidemócrata. Derecho a decidir no es ninguna ruptura y es un derecho. No dar ese derecho si es ruptura. Ruptura con la democracia. ¿Le gustaría casarse por imposición o con derecho a decidir?.

#4.1 yomismo, El Vendrell, 03/03/2013 - 18:14

Trepa, no digas gilipolleces, esto no es una boda , imbécil.

#4.2 ignasi, LLAGOSTERA, 03/03/2013 - 20:56

NO hagas caso de YOMISMO, este fenomeno se retrata el solo, utilizando el insulto como arma, estoy de acuerdo en que tenemos TODOS derecho a decidir, los colonos suelen actuar asi.

#4.3 Nivell, bcn, 03/03/2013 - 21:17

Aquest yomismo, com més bo és l´argument, més insulta. No sé si val la pena contestar, francament... Quin nivell!

#4.4 Gerard, Barna, 04/03/2013 - 04:44

Esclar que no és una boda. És una boda arreglada, a l'estil Paquistaní. Per això no caldria ni demanar el divorci sinó que n'ho hauria prou amb demanar la nul·litat de l'enllaç forçós. És hora que decideixin els interessats i no els pares, per més calerons que gunayin en l'operació.