Publicitat
Política · 24 de Febrer de 2010. 12:48h.

El PSOE no vol un grup propi del PSC al Congrés

Eduardo Madina troba que al PSC "li ha anat molt bé a Catalunya"

El PSOE no vol un grup propi del PSC al Congrés

Els 25 diputats del PSC, al principi de la legislatura

El secretari general del grup parlamentari del PSOE al Congrés, Eduardo Madina, ha dit que "no estic a favor que el PSC tingui un grup propi al Congrés".

Madina, en declaracions a Rac 1, ha indicat que "el sector del PSC que reclama un grup propi és un sector minoritari. Si no, fa temps que estaríem com somia Ernest Maragall. Tal com estem, és bo per a Catalunya i per als catalans, que és el que m’importa a mi".

El polític socialista basc ha afegit que "el nivell d’influència del PSC al PSOE ha anat molt bé a Catalunya, cosa amb què somien alguns grups [socialistes]. Al PSC li ve d’ofici i ho sap gestionar molt bé. Ernest Maragall ha de saber bé que els diputats del PSE i del PSOE ens portem molt bé. Som molt més que amics".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Leo, Barcelona, 24/02/2010 - 21:05

I el PSC, vol grup propi del PSOE al Parlament?

#3 trucafort, Olot, 24/02/2010 - 18:07

El Psc i el PSOE son cul i merda. Perdó per la dita peró és aixis. El Psc no trencarà mai amb el PSOE per por a perdre poder a Catalunya. Sempre estarà sotmes a Espanya. Per un socialisme català lliure volem la independència. Visca la terra

#2 Josep-Empordà, Palafrugell, 24/02/2010 - 13:56

Que al P$C li ha anat molt bé a Catalunya, d'aixó no n'hi ha cap dubte, ara!, que a Catalunya li ha anat molt malament amb el P$C, tampoc.

#1 Josep, ., 24/02/2010 - 13:36

Dormen junts.