Publicitat

Ausàs ha fet un centenar d'actes a comarques des del seu nomenament com a conseller

El Pujol d'Esquerra

El conseller Jordi Ausàs inaugura les noves piscines de Montoliu de Lleida

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, és un dels consellers que més quilòmetres ha fet des de la seva arribada al càrrec el març del 2008 en substitució de Joan Pugicercós. Ausàs -entre inauguracions i visites oficials- ha protagonitzat un centenar d'actes per tot el territori durant els últims mesos.

El conseller -com el president de la Generalitat Jordi Pujol a la seva època- no para de fer comarques. Divendres passat, per exemple, va presidir l’acte commemoratiu del 90è aniversari de la gent gran de la Pobla de Segur (Pallars Jussà). I el dia 8 presentava, en canvi, el nou projecte del casal de la gent gran a Alcanar (Montsià).

Entre d'altres raons perquè Governació és la conselleria que té més relació amb els municipis i atorga les subvencions del PUOSC (Pla Únic d'Obres i Serveis). Però només cal repassar l'agenda oficial per a comprovar que no para: el dos d'octubre va inaugurar la sala polivalent municipal de Tornabous (Urgell), el 26 de setembre va visitar la Torre de Cabdella (Pallars Jussà), el 23 va inaugurar les obres de millora de l'Ajuntament d'Almacelles (Segrià), i el 18 va visitar diverses obres de Cervera finançades pel departament, entre d'altres.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Anna M, Cervera, 21/11/2009 - 12:13

Magnífic conseller i gran patriota el conseller AUSÀS.

#3 F. Vila, Barcelona, 20/11/2009 - 20:02

Això és cert, ben cert! Per quilòmetres i atenció al territori no serà. Aquest home no es cansa mai!

#2 marga, bcn, 20/11/2009 - 19:43

els de reagrupament encara hi trobaran defectes

#1 Pep Canosa, La Baronia de Rialb, 20/11/2009 - 18:23

Aquets Conseller si que val !! Tant de bó tots fossin com Ell.