Publicitat
Política · 10 d'Octubre de 2018. 20:49h.

El "puñetero castell" de Carrizosa indigna l'independentisme

"Rata", "garrulo", "miserable", "colon de merda", "xusma i "inadaptat"

Independentistes han carregat via twitter contra el portaveu de Ciutadans, Carlos Carrizosa, per haver afirmat que "vostè suposa que no he anat a veure un punyeter castell en la meva vida" responent a Quim Torra en la seva intervenció al ple de convivència al Parlament de Catalunya.

L'afirmació de Carrizosa ha encès els ànims de molts usuaris de twitter, que han reaccionat adreçant multitud d'improperis al diputat de la formació taronja, en alguns d'ells, titllant-lo de: "rata", "garrulo", "miserable", "colon de merda", "xusma" i "inadaptat".

"Vostè què sap de la meva vida i vostè que sap del meu vincle amb Catalunya?. I per on he passejat i per on no. Vostè suposa que, com que sóc una bestiola d'aquestes que crida i posa recursos, doncs no he anat a veure un punyeter castell en la meva vida" ha respost Carrizosa a Torra durant el debat.

En l'anterior intervenció, el president de la Generalitat Quim Torra, havia dit: "Vagin a conèixer els ateneus populars, les colles castelleres. Vagin a conèixer la gent que es preocupa del seu barri, dels que estan lluitant per tirar endavant –durant tot un any, potser–, la festa major del districte on viuen, de la gent que està en debats culturals. És fantàstica, la xarxa social d'aquest país. No es faci por. No els faci por enfrontar-se a tot això".

carri5.jpg

carri6.jpg

carri4.jpg

carri7.jpg

80800-carri2.jpg

22052-carri3.jpg

Publicitat
Publicitat

64 Comentaris

Publicitat
#50 Vilablareix, Girona, 11/10/2018 - 23:05

A mí los castillitos me parecen una memez ultravalorada por motivos políticos más que evidentes.

#49 Jan, Sabadell, 11/10/2018 - 16:29

Lo més còmic és com retrasmeten per la radio un Castell, sembla un partit de fútbol només els hifalta cantar goooooollllll quan fan cim

#35 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 11/10/2018 - 16:10

Si yo digo que alguien "no tiene ni puñetera idea" ¿Estoy insultando a las ideas? No, ¿Verdad?
Entonces cuando Carrizosa dice que no le acusen de no haber visto "un puñetero castell" no está insultando a los Castells, como TODOS sabeis.

Pero no hay como fingir ignorancia para practicarla.

#34 vicedo, barcelona, 11/10/2018 - 16:09

Amic Carrizosa, no en facis cas, tota aquesta gent està malalta, d´odi, d´insatisfacció, de falta de valors humans, de sectarisme, de racisme,etc, i no poden fer altra cosa que expulsar tot l´odi que tenen dins....

#33 botifler1914, Sinitaca, 11/10/2018 - 14:48

Son las collas las que se han dejadfo politizar, no se extrañen que entonces causen rechazo. Todo se ha contaminado con el pruces. Puñeteros todos.