Publicitat
Política · 2 de Novembre de 2009. 15:25h.

El Punt assegura que 'Luigi' va donar suport a un alcaldable de CiU

Ramon Camp és ara membre del Consell General del Poder Judicial

El Punt assegura que 'Luigi' va donar suport a un alcaldable de CiU

Ramon Camp, al Parlament, en una imatge d'arxiu

El diari El Punt es fa ressò de l'amistat entre Luis Fernández, Luigi, i Ramon Camp, actualment membre del Consell General del Poder Judicial i anteriorment diputat de CiU i membre de la Mesa del Parlament. Camp va renunciar el 17 de setembre a l’escó de diputat i, per tant, també al càrrec que ocupava a la Mesa de la cambra, per incompatibilitat en els càrrecs després d’haver estat designat pel Poder Judicial CGPJ pel Ple del Senat.

"En la darrera legislatura, entre 1988 i 1992, Luigi va ocupar el càrrec de secretari segon de la Mesa del Parlament i allà va establir amistat amb un rival polític: l'advocat mataroní i dirigent de CiU Ramon Camp, i aleshores primer secretari de la Mesa del Parlament i etern rival del socialista Manuel Mas a l'alcaldia de Mataró", explica El Punt.

"Ramon Camp, actualment vocal del Consell General del Poder Judicial (CGPJ) i militant de CiU, va arribar a ser president del Consell Comarcal del Maresme entre 1988 i 1992, quan Luigi era secretari segon de la Mesa del Parlament i ell secretari primer. Alguns anys després, quan García Sáez ja no era diputat i Camp ja no era president del Consell però sí diputat, la institució comarcal, que continuava a les mans de CiU, va adjudicar alguns serveis de sanejament a empreses vinculades al diputat socialista", expliquen.

"La relació d'amistat entre García Sáez i Camp aniria més enllà l'any 1999, coincidint amb les eleccions municipals en què Camp va intentar per últim cop aconseguir l'alcaldia de Mataró, històricament a les mans del PSC. Una societat instrumental vinculada directament a l'exdiputat socialista va impulsar i finançar el Diari de Mataró, una publicació que paradoxalment va esdevenir una de les eines de campanya del candidat de CiU a Mataró, Ramon Camp".

"La sortida al mercat d'aquesta publicació va ser tan fugaç com les esperances de Camp per aconseguir l'alcaldia, i el diari va tancar setmanes després de les eleccions municipals de l'any 1999, que va tornar a guanyar Manuel Mas, paradoxalment un dels alcaldes socialistes que van haver de declarar com a imputats pel cas AGT", conclouen.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 ANTONIO PEIRÓ, LLEIDA, 02/11/2009 - 19:03

Pues si es verdad, primero Pascual Estivill, convicto condenado y ahora este, es que los escojen para ir al Consejo General del Poder Judicial

#3 cat, cat, 02/11/2009 - 18:15

Tractant-se del Punt de Girona, és normal que de tota la trama només en busqui la part que pot perjudicar CiU. Del PSC i sobretot la branca Nadalista no en surt ni una foto compromesa. I aixó que la trama ja es va acostant al gran Capo (Incasol?)

#2 Inocenci, sabadell, 02/11/2009 - 16:35

Aquest paio, que havía estat de la JNC (es a dir, no ha pencat mai) hauría de dimitir del Consell General del Poder Judicial. Te quelcom d´independent? A Mataró s´ha dit.

#1 flavia2, bcn, 02/11/2009 - 16:11

quin alcalble?, de nort a sud, i passant per el mitg, tots eu sucat de la pasta, es molt facil vols que parli, truquem 93......0 o si vils 610.....0 estic a la teva disposició, se molt i tu ho saps,.. bona tarda!
flavia