Publicitat
Política · 29 de Novembre de 2012. 09:06h.

"El que digui el 'capo'"

Converses intervingudes pels Mossos assenyalen Bustos com el cap de la trama, segons els investigadors

"El que digui el 'capo'"

Bustos

Les converses telefòniques del cas Mercuri indiquen que l'alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, era conegut com el 'capo', segons els investigadors. Els dirigents del PSC al·ludien a Bustos com el cap de la trama, tal com recull El Periódico. Una de les frases més repetides és "això t'ho arreglarà l'alcalde".

"El que digui el 'capo'", "pregunta-l'hi al 'capo'" o "si al 'capo' li sembla bé", són algunes de les frases que es recullen en aquestes converses. També l'alcaldessa de Montcada i Reixac, Maria Elena Pérez, era coneguda com "la pija". Els Mossos van transcriure diverses converses entre l'alcaldessa i Daniel Fernández, que trucava a través del mòbil de Bustos, punxat per la policia.

En aquestes converses, Fernández demanava a la regidora que l'ajudés a col·locar Carmina Llumà, ex-alt càrrec de la Generalitat, com a directora de l'àrea de política territorial del consistori. L'alcaldessa s'hi hauria negat i Fernández li hauria dit de "molt males maneres" que havia d'admetre Llumà.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#13 Sisebuto, Barcino, 30/11/2012 - 12:19

Hay que votar a Plataforma Per Catalunya de Anglada

#12 odena, islas cayman, 29/11/2012 - 22:43

julio anguita: "quien vota a los corruptos los legitima, los justifica y es tan responsable como ellos"

#11 raul, bcn, 29/11/2012 - 21:35

i... no va dir què no rebia cap regal, clar eren per la família, molt bon minyó

#10 Ramon, el foc ni que sigui fondo sempre respira, 29/11/2012 - 19:43

Capo no, Capone... ja veuràs, Puig, Alavedra, Prenafeta, Millet, Mas, Pujol i Capone... però no fotis que Bustos s'ha saltat la cadena de comandament?... ui, ara quan ho sàpiga la Rahola, la calumnia, perdó, rectifico, la columna, la columna incendiària que els farà a La Vanguardia Española.

#9 Xavi, Barcelona, 29/11/2012 - 12:31

Com que els governants a Catalunya no fan brot contra la corrupció política i econòmica, els ajudo amb propostes: i si els corruptes siguin castigats amb 3 anys de presó efectiva per cada 1% de comissió que s'emporten? 3% x 3 anys = 9 anys a la presó sense indults ni atenuants. El poble vol justícia