Publicitat
Política · 29 de Setembre de 2013. 21:13h.

"El que passa a les Illes és un avís per a nosaltres"

Centenars de persones demanen la dimissió de Bauza a la plaça de Sant Jaume

Representants de la comunitat educativa, dels sindicats i dels partits polítics s'han aplegat a la plaça Sant Jaume de Barcelona, per rebutjar el model trilingüe del govern Bauzá. S'ha cridat consignes contra el president balear, de qui s'ha demanat la dimissió.

La manifestació ha aplegat centenars de persones i ha coincidit amb la multitudinària manifestació pels carrers del centre de Palma per rebutjar el model trilingüe, conegut com a decret de Tractament Integral de Llengües (TIL) a les escoles, que vol equilibrar la presència del castellà, l'anglès i el català, però que suposa un greuge a la immersió lingüística en català a les illes.

La manifestació ha estat convocada pel Comitè de Suport de Barcelona a la Vaga Indefinida de Docents a les Illes Balears. Al final de la concentració, que no ha registrat cap incident, s'ha llegit un manifest mentre es cridaven consignes com ara "Bauzá, dimissió".

Entre les personalitats presents hi eren l'exconseller d'Educació, Ernest Maragall, que ha considerat que el que passa a les Illes "és un avís per nosaltres mateixos". En aquest sentit ha apostat per fer cadena.


Imatge de Sant Jaume
Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#12 Josep Lluís del Alcázar, Barcelona, 02/10/2013 - 20:25

Què fa l'exconseller Maragall a la concentració per la vaga indefinida? Qui qüestionà la nostra escola pública, qui menspreuar a mestres i families contra la LEC, qui va imposar els serveis mínims més durs contra les nostres vagues... Visca la vaga indefinida de Ses Illes. Maragall persona non grata

#11 joan, BCN, ESPAÑA, 30/09/2013 - 22:59

¿Tan malo es que los críos aprendan catalán, castellano e inglés? Los hijos de Mas et al. van a colegios donde el catalán es minoritario! Siervos de la gleba quieren los nacionalistas!

#10 Santiago, Mataró, 30/09/2013 - 12:29

Lo que pasa en Baleares no es nada más que un enmascaramiento de una manifestación presuntamente dirigida a la calidad de enseñanza cuando en realidad están detrás partidos radicales independentistas. No quieren trilingüismo, vanguardista e integrador, quieren monolingüismo retrogrado y excluyente

#9 luis, barcelona, 30/09/2013 - 10:40

Y a los niños CATALANOHABLANTES al salir de la escuela deberian encerrarlos en una jaula para que no se contaminen con el castellano, aleman e ingles que algunos INFIELES hablan en su isla

#8 Adso di Melk, Terrassa, 30/09/2013 - 09:14

Pssstttt !!!! IEEEPPP... Algú de vostès s' ha molestat en consultar els resultats de les últimes eleccions a les Illes Balears ??? Es que veient TV3 i llegint diaris sembla que la flama de Bonaventura Carles Aribau arribat a ses illes.