Publicitat
Política · 21 de Gener de 2021. 08:36h.

"El que veritablement va passar a la mesa de partits"

Alejandro Fernández: "s'han dit moltes falsedats"

El president del PPC, Alejandro Fernández, ha explicat al Parlament "el que veritablement va passar a la mesa de partits" perquè, segons ell, "s'han dit moltes falsedats". "En aquesta taula no es va votar res", ha sentenciat.

Fernández ha dit que el Govern "ens va portar una decisió presa i es va produir un debat sobre la mateixa". En aquest sentit, ha exposat que "hi va haver partits que la van compartir sense votar-la", "el PSC va acceptar un ajornament, però a març" i "nosaltres demanem una doble informació". "La de dades sanitàries se'ns va donar i també la dada precisa de catalans que podien veure suprimit el seu dret a vot. Aquí només hi va haver ambigüitats", ha lamentat.

El líder del PP ha afegit que "vam fer dues peticions complementàries aquell dia, perquè no podíem opinar sobre una data concreta sense aquesta informació. Un, quins mecanismes es podien habilitar perquè tothom pogués exercir el dret a vot. Més ambigüitats. I , dos, que consultessin a la Junta Electoral Central per a redactar correctament el decret".

"I aquí va venir el problema de sempre -ha remarcat-. Que no. L'enfrontament estèril, aquesta xuleria preadolescent, aquest orgull mal entès que no, que això ho havien de fer vostès solets, que la Junta Electoral Central, aquesta cosa espanyola, aquí no pintava res. Ja veuen vostès el resultat".

Alejandro Fernández ha retret al Govern que "ara dissimulen dient que això és un 155 electoral". "El seu victimisme mai ha estat justificat, però cal reconèixer que en alguns moments colava. Ara ja no cola. És que no cola ni per al senyor Costa, de Junts per Catalunya, que demana dimissions en el seu equip, senyor Aragonès, o la de vostè mateix. No sé exactament a quin es referia", ha sentenciat.

Finalment, ha apuntat "vostè s'havia presentat, senyor Aragonès, com l'home seriós i rigorós". "Doncs quina vergonya i quin rigor, però, sobretot, quina angoixa la qual estan passant milions de catalans amb aquest assumpte", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Benet S., Barcelona, 21/01/2021 - 09:48

Cal reconeixer el valor que demostra l'oposició de compartir l'activitat amb la presencia permanent d'aquesta banda de delinquents que estan amarrats a les institucions per degradarles, pervertirles i enfonsar-les, talment com fan els sediciosos. La mentida i l'engany son l'unic que prediquen, pero sort de la Justicia que els posa al seu lloc