Publicitat
Política · 25 d'Agost de 2014. 21:55h.

El regidor de CiU a Sants ‘sobreviu’ a la protesta

La majoria de veïns no s’afegeixen als crits de “dimissió”

El regidor de CiU del Districte de Sants – Montjuïc, Jordi Martí, ha participat al lliurament de premis pels carrers guarnits de la Festa Major de Sants. Durant la cerimònia s’han sentit alguns xiulets i crits de “dimissió” que no han estat secundats per la majoria del públic.

Martí s'ha dirigit als veïns per felicitar els 16 carrers guanyadors del concurs de guarniments, tot agraint “als veïns que han fet possible la Festa, gràcies per la millor Festa Major de tota la ciutat. Visca Sants, visca Barcelona i visca Catalunya”, ha conclòs.

A la cerimònia de lliurament de premis també han fet acte de presència el president del grup municipal del Partit Popular de Catalunya (PPC) a l’Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz i la portaveu del grup municipal del PSC, Assumpta Escarp.

Una imatge del lliurament de premis als carrers per la Festa de Sants
Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 spanish, Madrid, 26/08/2014 - 05:42

el guaperas esta tenint un any de traca......precisment pel de sempre no fotre un pal a l´aigua

#1 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 26/08/2014 - 00:37

Es que la CUP es todavía mucho peor que CiU. El problema está en que Mas necesita el apoyo de estos nacionalistas identitarios antisistema y batasuneros para continuar su Proceso patológico. Por eso Trias tuvo que sacrificar la reforma urbana de la Plaça de Sants y dejar a Can Vies de pie.