Política · 13 de Maig de 2010. 19:45h.

El rei del facebook

Puigcercós contesta ell mateix les preguntes dels seus seguidors a la xarxa social

El rei del facebook

Puigcercós, en un moment de la trobada amb els seus seguidors del facebook

El president d'Esquerra, Joan Puigcercós, ha aplegat aquest dijous un centenar de persones en un local nocturn de l'Eixample de Barcelona per fer una trobada amb els seus amics del facebook. Puigcercós, a diferencia d'altres polítics, contesta ell mateix les preguntes que li adrecen a través d'aquesta xarxa social, segons ha explicat a e-notícies.

Aquest és el motiu pel qual el líder d'ERC triga sovint una mica més del compte en contestar als seus seguidors. Puigcercós és el polític d'Esquerra que, amb 5.400 amics, té més fidels al facebook. A través dels vint-i-dos àlbums de fotografies que té penjats al seu lloc web, així com de les pàgines a les quals s'ha adherit, es pot fer un seguiment de l'activitat del candidat d'Esquerra a les properes eleccions al Parlament.

Puigcercós ha afirmat en aquesta trobada que "cal començar a pensar com volem que sigui la república catalana" i ha valorat la xarxa com un bon instrument per "saltar dics" i "connectar amb la gent" i saber què en pensen, perquè posa a l'abast "canals de comunicació directe". "Són una bona agulla", ha dit, "per punxar la bombolla" en la què "els polítics estem ficats" perquè "permet captar realitats paral·leles".

En aquest sentit, el secretari d'Imatge i Comunicació d'Esquerra, Ignasi Llorente, ha presentat l'aplicació del Facebook de la campanya Catalunya Decideix, engegada fa uns mesos en format analògic amb l'objectiu de recollir l'opinió de la gent arreu de Catalunya per determinar les condicions a l'hora de negociar un nou Govern.

Aquesta nova aplicació digital, tal i com ha explicat Llorente, té com a objectiu "implicar de forma activa a l'electorat" i, en aquest sentit, ha recordat que "a Esquerra fa temps que diem que hem entrat en una nova fase i en aquesta fase tenen un paper molt important les noves tecnologies perquè augmenten la capacitat de decidir del ciutadans".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Mireia C, Barcelona, 14/05/2010 - 09:54

Aquesta falera per posar-se medalles no té nom. Els diptutats al Parlament també ho fan, i parlant estrictament de candidats, l'Alícia Sánchez-Camacho també.

#3 Paco, Barcelona, 14/05/2010 - 08:29

Poca feina deu tenir...

#2 xaf, BARCELONA, 13/05/2010 - 22:23

En Felip Puig porta fent-ho des de fa bastant temps...ara aquest sembla que ha descobert la sopa d'all.

#1 Ex-votant d'ERC, Lleida, 13/05/2010 - 20:34

El Sr. Puigcercós contesta el que li dóna la gana. Encara no ha dit ni piu del seu alcalde a Vilaller, imputat per la fiscalia i amb un historial ple d'escàndols. Aquest edil no és un militant qualsevol: va anar a les llistes d'ERC pel parlament.