Publicitat
Política · 23 de Setembre de 2020. 10:34h.

El Rei no presidirà la cerimònia des nous jutges

El Mundo ho atribuiex a pressions de la Moncloa

El Rei no presidirà la cerimònia des nous jutges

El president de Tribunal Suprem i de el Consell General de Poder Judicial, Carlos Lesmes, presidirà el proper divendres 25 a l'Escola Judicial, a Barcelona, el lliurament de despatxos a la LXIX promoció de l'Escola Judicial, formada per 29 homes i 33 dones. En aquesta ocasió l'acte no serà presidit pel Rei Felip VI. El diari El Mundo ho atribueix a pressions de la Moncloa.

Està prevista l'assistència de el president de Tribunal Constitucional, Juan José González Rivas; el ministre de Justícia, Juan Carlos Campo; i la fiscal general de l'Estat, Dolors Delgado; a més de la dels vocals de l'CGPJ; el president de Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, Jesús María Barrientos, i altres autoritats judicials però per primera vegada l'acte no serà presidit pel Rei.

L'acte es desenvoluparà seguint les mesures disposades per les autoritats sanitàries per a la prevenció de contagis per coronavirus: reducció d'aforaments, distància interpersonal i ús obligatori de màscara.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Don Tancredo , El Carmelo , 23/09/2020 - 14:51

Realmente penosa la ausencia .... Majestad, hay que hacer frente
A los separatas.

#4 José , Barcelona , 23/09/2020 - 13:54

Mejor se va con su padre y deja de hacer el ridiculo...

#3 despertaferro, L´H capital de TABARNIA, 23/09/2020 - 13:02

El Rey tiene que ir que lo abucheen, insulten o lo increpen esta en su sueldo y si el gobierno le dice que no vaya tiene que de desobedecer no ir es un acto irresponsable y cobardía

#2 Jos, VNG (Ghost Republic), 23/09/2020 - 12:36

És evident que al govern PSOE+Podemos no li agrada la figura del Rei. I li retallaran la rellevància i la presència totes les vegades que puguin.

#1 Neferu, Barcelona, 23/09/2020 - 12:09

Después de saber del indulto a los golpistas, ¿a alguien le extraña que veten al rey? Ojo, que esto es solo el principio. Si Sanchez se ha atrevido a indultarlos , no se va a quedar aquí la cosa, se atreverá a lo que sea, se replegará a todas las exigencias de los golpistas. Tiempo al tiempo si antes no se le saca de Moncloa, algo harto difícil