Publicitat
Política · 16 de Maig de 2010. 12:32h.

El Rei també diu mentides

Juan Carlos es va operar en una clínica privada dintre del Clínic

El Rei també diu mentides

Titular de La Vanguardia

El Rei Juan Carlos va ser operat a l'Hospital Clínic de Barcelona, un fet que va provocar elogis cap a la sanitat pública catalana. El mateix monarca va fer un comentari d'aquest tipus a l'abandonar el centre  el passat dimarts, però la veritat és que el Rei es va passar quatre dies en una habitació de la planta setena, que pertany a Barnaclínic. Barnaclínic és una clínica privada dins de l’hospital públic del Clínic, com ja va informar e-notícies en el seu apartat Confidencial el passat 12 de maig.

El passat divendres, el periodista Xavier Bosch denunciava en un article a El Periódico que "em fa l’efecte que el Rei ha sortit per la porta de Villarroel sense saber exactament on ha estat" i explicava que "Barnaclínic és una clínica privada dins de l’hospital públic del Clínic. La idea incipient potser no era dolenta: atès que molts metges que els matins treballen a la pública a la tarda despatxen en consultes privades, algú va pensar que era millor muntar la mateixa consulta privada a dins mateix del Clínic. La solució és legal, però èticament reprovable".

En aquest sentit, afegia que "conec casos que al matí entren per la porta de la seguretat social, els diuen quants mesos cal esperar per fer-se una ressonància magnètica i, aleshores, allà mateix, els ofereixen la possibilitat de fer-se la prova una tarda de la mateixa setmana. Això sí, a Barnaclínic, i passant per caixa".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Juan, Barcelona, 17/05/2010 - 20:58

No se ha de ser tan ximple. Aparte que el Rey no deja de ser persona y por lo tanto no es infalible, lo que dice es, en la mayoría de los casos, lo que le cuentan. Si le han dicho que el Clinic es público pues él lo dice y ya está y no debería pasar nada

#3 Cataluña y los mundos de Pin y Pon, bcn, 17/05/2010 - 11:21

El primer medio que dio la noticia fue Libertad Digital.....

#2 jaume gras, bcn, 16/05/2010 - 22:18

Però que dius, noi....

#1 Fran, Llinars, 16/05/2010 - 21:27

Res comparable amb les mentides del catalanisme i dels politics.