Publicitat
Política · 18 de Setembre de 2012. 13:51h.

El Rei veu "una quimera" l'Estat propi

"El pitjor que podem fer és dividir forces, encoratjar dissensions, aprofundir ferides"

El Rei veu "una quimera" l'Estat propi

El príncep Felip i el rei Joan Carles I, en una foto d'arxiu

El Rei Joan Carles, en una carta publicada al web de la Casa Reial, considera que "només superarem les dificultats actuals actuant units, caminant junts, unint les nostres veus, remant al mateix temps. Estem en un moment decisiu per al futur d'Europa i d'Espanya i per assegurar o arruïnar el benestar que tant ens ha costat aconseguir".

"En aquestes circumstàncies, el pitjor que podem fer és dividir forces, encoratjar dissensions, perseguir quimeres, aprofundir ferides. No són aquests temps bons per escodrinyar en les essències ni per debatre si són llebrers o conillers que amenacen el nostre model de convivència", afegeix .

"Són, per contra, els més adequats per a l'acció decidida i conjunta de la societat, a tots els nivells, en defensa del model democràtic i social que entre tots hem elegit", indica.

La segona és que, des de la unió i la concòrdia, hem de recuperar i reforçar els valors que han destacat en les millors etapes de la nostra complexa història i que van brillar en particular en la nostra transició democràtica: el treball, l'esforç, el mèrit, la generositat, el diàleg, l'imperatiu ètic, el sacrifici dels interessos particulars en nom de l'interès general, la renúncia a la veritat en exclusiva ", conclou.

El portaveu del Govern, Francesc Homs, en roda de premsa posterior al consell de Govern i preguntat per la premsa, ha afirmat que "no ens sentim al·ludits"

Publicitat
Publicitat

119 Comentaris

Publicitat
#92 Paccius, barcelona, 19/09/2012 - 14:48

A hores d'ara la quimera és l'encaix de Catalunya dins Espanya. Que remi algú altre.

#91 Gandalf, Barcelona, 19/09/2012 - 13:43

Mori el Borbó!

#90 Enric, Barcelona, 19/09/2012 - 12:46

La carta del Rei no està dirigida als catalans. Si la llegiu amb atenció un altre vegada, veureu que va dirigida a la Reina Sofia.

#90.1 Kefes, Sitges, 19/09/2012 - 16:02

Si, si, es ben veritat.

#89 Beto, Barcelona, 19/09/2012 - 12:40

Suposo que li deuen haber ensenyat el "dossier" que te el govern d'aquestBorbó i ha pogut més Corina la cotxina que el sentit comú.Es curios que vulgui quedar be amb els seus enemics .No oblidem que l'Aznar vol ser President de la República.

#88 Alons, Barcelona, 19/09/2012 - 10:48

VISCA EL REI !
VISCA CATALUNYA !
VISCA ESPANYA !