Publicitat
Política · 9 de Juliol de 2018. 18:03h.

El Rei vol venir a la manifestació dels atemptats

La Generalitat ha trencat relacions amb la Casa del Reial

El Rei vol venir a la manifestació dels atemptats

Felip VI (Foto: Casa Real)

La portaveu del Govern espanyol, Carmen Calvo, ha donat a entendre que el Rei Felip VI assistirà a l'acte de commemoració dels atemptats del 17-A a Barcelona i Cambrils, coincidint amb l'aniversari dels fets si la seva agenda li ho permet. Calvo ho ha dit en roda de premsa després de la reunió Sánchez-Torra, on ha assegurat que "el Rei és el cap de tot l'Estat espanyol" i que "està en aquells actes en els què la seva agenda el porta". Per la seva part, el President de la Generalitat, Quim Torra, ha reiterat que "no convidarà" al monarca a l'acte de commemoració i que no participarà en cap acte que aquest organitzi.

"Hem acordat fer la cerimònia corresponent de comú acord, i miri, el Rei és el cap de l'Estat, de tot l'Estat espanyol, i com ja en algun moment vaig poder destacar jo mateixa, el cap de l'Estat està en aquells actes en els què la seva agenda el porta, a qualsevol lloc del territori, i en aquest cas a més amb el Govern d'Espanya, això no és objecte de debat per al Govern d'Espanya" ha manifestat la portaveu.

El president de la Generalitat, com ja va anunciar el dia de la inauguració dels Jocs del Mediterrani de Tarragona, ha confirmat que el Rei Felip VI no serà convidat als actes de record a les víctimes dels atemptats terroristes del proper 17 d'agost. Torra ha recalcat que la Generalitat tampoc respondrà a cap invitació que provingui de la monarquia.

Torra va escenificar hores abans de la inauguració dels Jocs del Mediterrani el trencament de relacions amb la Casa Reial anunciant que no invitaran al monarca en cap acte oficial ni participaran en cap acte que la Casa Reial organitzi.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#17 botifler1914, Sinitaca, 10/07/2018 - 17:19

Majestad ya son ganas, pero comprendo que no quiera que estos mamones le impidan moverse por su reino.

#16 pepe, andorra, 10/07/2018 - 14:36

Bienvenido sea todo lo q le toque los bemoles a los separatas y haga q salgan a la calle, con las calores q hacen y lo poco q trabajan, al menos adelgazarían algo, q se les ve muy tonelillos a algunos. Aunque me parece, presuntamente, q los separatas subcontratan estas cosas a traves de Soros, es decir, Soros paga y ellos contratan los mercenarios

#15 Fierecita, Montgat, 10/07/2018 - 10:13

El Rey vendrá a Cataluña siempre que le salga de la corona y, además, estará arropado por su gente.
Recordemos la actitud que tuvieron los separatistas posterior al atentado de las Ramblas, junto a la manifestación de repulsa, un insulto a las víctimas y de una bajeza moral sin límite al convertirla en un aquelarre contra España.

#14 Tabarnia5, Barna, 10/07/2018 - 09:46

El ridículo HISTÓRICO que tuvimos que soportar por culpa vuestra es IMPERDONABLE!!Vuestro provincianismo cateto dio la vuelta al mundo por todas las televisiones! No sé puede caer más bajo una manifestación de rechazo al terrorismo ,
con víctimas por medio,convertirla en un acoso institucional y en un acto político.
VISCA TABARNIA LLIURE!!
MA

#13 FERRANOT, BARCELONA, 10/07/2018 - 09:40

Quina manipulació més barroera: fer utilització política d'un acte en record d'unes victimes que ells mai, mai, han honrat. Es clar, s'estimen més portar l'Otegui: acabarem malament, perquè molts n'estem tips d'aquesta colla de fanàtics.