Publicitat
Política · 20 d'Octubre de 2021. 10:49h.

El repte ara és "gestionar les Rodalies a Catalunya"

El Govern enterra la independència

El repte ara és "gestionar les Rodalies a Catalunya"

El vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, ha dit que "el Govern vol assumir –ja que no ho vol fer l'Estat–, el repte de gestionar les rodalies a Catalunya" i ha demanat als grups parlamentaris que es comprometin "a que aquesta sigui una realitat ben aviat".

Puigneró ha destacat que "ho hem començat a fer ara a Lleida. Hem decidit que les rodalies de Lleida passin a ser gestionades no per l'operador Renfe, sinó per l'operador de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya amb l'objectiu, precisament, de millorar aquest servei en els propers anys".

El número dos del Govern ha dit que Catalunya pateix un "dèficit crònic" en aquesta matèria i ha explicat que del període 2001-2018 només "el vint-i-cinc per cent" de les inversions previstes per l'Estat. "Això és un drama que no podem continuar mantenint. Per tant, els emplaço a que d'alguna manera o altra no fem patir més els ciutadans de Catalunya que cada dia han d'anar a treballar", ha afegit.

Finalment, Jordi Puigneró ha assenyalat que "aquest és un instrument per a la lluita contra el canvi climàtic, però també és un instrument imprescindible per garantir un dret social molt important en el segle XXI, que és el dret a la mobilitat".

 

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 Marc de Vich, Vich, 20/10/2021 - 13:38

Pero este becario del ayuntamiento de Sant Cugat, ha gestionado algo en su vida que no sea cobrar y repartirse el dinero con los colegas, hablado una jerga que cada vez usa menos gente por el HARTAZGO que producen. A ver algún hiperventilado, que saque una lista de un solo tema que hallan gestionado bien, uno y en todos los siglos, UNO PORFA.

#2.1 pepe, andorra, 21/10/2021 - 10:22

diría q el invento del separatismo con el fin de sacarse unas perrillas y así no haber de trabajar. Pero el problema es q el separatismo fue impulsado por la iglesia católica, al igual q el vascuence, con el único objetivo de dividir a España como forma de no perder privilegios ante la posibilidad de q España fuese un estado laico. Solo saben cobr

#1 pasaba por aqui, Santa Coloma de Gramenet, 20/10/2021 - 11:39

... y vuelta al origen... de hecho, por ahí empezaron con la matraca del independentismo y mira... esperemos que no sea en plan cíclico por aquello de que "todo vuelve"...