Publicitat
Política · 18 d'Abril de 2018. 12:47h.

El 'ressò' internacional del procés

Només micròfons de mitjans catalans i Reuters en la roda de premsa de Torrent a Suïssa després de reunir-se amb membres de l'ONU

El 'ressò' internacional del procés

El president del Parlament, Roger Torrent, ha viatjat a Ginebra on s'ha reunit amb membres de l'ONU per "traslladar la nostra preocupació per la vulneració dels drets fonamentals dels catalans, i buscar la complicitat de les organitzacions i entitats per resoldre el conflicte polític".

La presència de Torrent, però, no sembla haver aixecat gaire expectació: el president de la cambra catalana ha improvisat una roda de premsa enmig del carrer, davant la seu de l'ONU a la ciutat. Durant la mateixa, només s'han vist quatre micròfons que copsaven les seves impressions. D'aquests, tres eren catalans, dos dels quals públics -TV3, ACN-, un privat -RAC1-, mentre que l'únic mitjà internacional present era l'agència Reuters.

TV3 ha ofert en directe la roda de premsa, però ha tallat la connexió quan Torrent anava a donar pas al "torn de preguntes".  Tampoc s'ha publicat cap fotografia de la reunió ni s'ha concretat amb quina persona de l'ONU s'ha trobat el dirigent català.

El president del Parlament ha recordat que "em vaig comprometre institucionalment a fer tot el possible a defensar els drets de llibertat política del 135 diputats del Parlament de Catalunya. Amb aquest compromís s’emmarca el viatge que hem fet a Ginebra". "Hem demanat implicació de l'ONU en la defensa dels drets polítics dels diputats i els ciutadans catalans", ha assegurat.

"La reunió a l'Alt Comissionat pels Drets Humans ha estat molt positiva. Hem coincidit en la necessitat de vetllar per la protecció dels drets fonamentals i de resoldre els problemes polítics des de la política", ha afirmat.

Publicitat
Publicitat

70 Comentaris

Publicitat
#63 Purria de Tabarnia, Bcn , 20/04/2018 - 06:52

Se ha dejado el estado español de untar al alcalde para que no lo recibiera

#62 Tom, Barcelona, 19/04/2018 - 20:11

Catalonia agbar !!!!!

#60 Carlos Gomez, no reirse que es peor, 19/04/2018 - 13:44

Aqui el teniu entrenat a la banda i abans del tunejat capilar :

https://www.youtube.com/watch?v=2Z4m4lnjxkY&index=1&list=RD2Z4m4lnjxkY

genio y figura. El talent no s´improvisa

#59 La Mardufe Genevoise Press, La Suisss, 19/04/2018 - 10:52

Suite aux declarations institucioneles de Mr. le President du Chiringuite catalan sois-disant Parlement, les authorités suisses ont decidé de foutre le camp de l'acte a toutte vitesse, après avoir envoyé en representation la femme de mènage.

#59.1 Veciana, Barcelona, 19/04/2018 - 15:01

Celle qui nettoie les toilettes? Sacré Bleu!

#58 Daniel, Barcelona, 19/04/2018 - 10:39

No es veu molta gent per alla, no...