Publicitat
Política · 15 de Febrer de 2021. 19:54h.

El retorn d’Antonio Gallego

Un exdiputat del PP torna al Parlament amb Vox

El retorn d’Antonio Gallego

(foto: @Neilajimenezh)

Un dels aspectes destacats dels bons resultats de Vox a les eleccions catalanes és que suposarà el retorn al Parlament d’Antonio Gallego, que va ocupar el número dos a les llistes. Gallego, de 45 anys, és economista i va ser militant del PP fins el 2019. Va ser diputat al Congrés, al Parlament, Diputació de Barcelona, conseller del CC del Baix Llobregat i regidor al Prat.

"Per l'esquerra, els separatistes, la dreta arnada i els mitjans ultra subvencionats, a Catalunya hi ha més de 217.000 ultra feixistes nazis que han votat Vox. Estan molt malalts de rancor o són molt limitats per analitzar el resultat electoral. Segueixen noquejats", ha escrit Gallego en les seves xarxes.

La resta de diputats de Vox que han aconseguit el seu escó al Parlament són:

-Ignacio Garriga: 34 anys. Casat i pare de quatre fills. Llicenciat en Odontologia. Dedicat a la praxi odontològica i direcció mèdica. Té diferents publicacions científiques en el camp de l'odontologia i ha estat ponent en congressos nacionals.

-Joan Garriga: 47 anys. Administrador de Patrimonis i gestió d'herències. Mediador. Membre de diverses associacions per la llibertat educativa i la família. President de VOX Barcelona.

-Maria García Fuster: 47 anys. Metge especialista en Anestesiologia i Reanimació. Professora associada Facultat de Medicina UAB 2011 - 2012. Membre de l'equip de Trasplantament Renal de l'Hospital Universitari de Bellvitge. Membre de la SEDAR.

-Mónica Lora Cisquer: secretària de Vox Barcelona. Regidor de l'Ajuntament de Mataró durant vuit anys i exconsellera comarcal de Maresme. Va passar per Plataforma per Catalunya.

-Andrés Bell Sanz: 59 anys. Llicenciat en Dret i màster en Direcció Pública. Des de fa 30 anys treballa en una empresa multinacional espanyola.

-Manuel Jesús Acosta Elies: 51 anys. Docent, llicenciat en Geografia i Història.

-Isbael Lázaro: diplomada en Relacions Laborals, va passar pel PP de Tarragona.

-Sergio Macián de Greef: Casat, dos fills. 46 anys. Va exercir com a advocat des de 1998 a 2010, quan va entrar per oposició en el Cos Nacional Superior de Lletrats de l'Administració de Justícia.

-Alberto Tarradas: Tècnic Superior en Comerç Internacional. Va treballar un any al Parlament Europeu.

-Antonio Ramón López Gómez: 46 anys, empresari immobiliari. Va ser regidor d'Urbanisme i segon tinent alcalde a l'ajuntament de Benavent de Segrià des 2011 a 2014.

 

vo.jpg

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#3 Joan, Terrassa, 15/02/2021 - 21:33

Difícil la comparación general entre los currículums de Vox y los de Miriam Nogueras, Rufián, Puigdemón, el payaso Pessarrodona, Joan Bonanit, ... Y lo mismo entre las chicas de Vox y los orcos de la Cup, ERC o JuntspelCat. No hay color.

#3.1 Antifa, L'h, 15/02/2021 - 22:13

Està muy clara la preparacion por exemple de Garriga diciendo que el presupuesto de la Generalitat es de 27 millones

#3.2 Joan, Terrassa, 16/02/2021 - 05:12

Tal vez se refería a los millones que se ha gastado la Degeneralidad para demostrar que Colón, Shakespeare, da Vinci y Newton eran catalanes. O mucho mejor la de Canadell afirmando por twitter que el ajedrez se inventó en Cataluña. El mundo no sale de su asombro. Ya sabemos que los de la raza superior no os equivocáis nunca.

#3.3 Pajillerus per la andapandansi, Onanistas del mundo, uníos!!!, 16/02/2021 - 12:10

És dur reconéixe-ho però tens tota la raó. Al final jo també acabaré votant a vox perquè amb el personal que hi ha del nostre costat em costa concentrar-me per fer "la feina" ...
Arrrf, aaaarrfff, aaaaaaAAaaaaaarrrrfffff .... !!!!!

#2 roberto, nordia, 15/02/2021 - 20:29

Esta sobreabundancia de azul-mahón (el color de la Falange) en la foto de arriba, será pura coincidencia?

#1 Pepito, bcn, 15/02/2021 - 20:22

Eh ahí la solvencia intelectual respecto a otros partidos Iceta expulsado después de suspender la misma asignatura durante cinco añazos, los pelanas de la CUP que entre todos juntan un graduado escolar... jojojo