Publicitat
Política · 14 de Gener de 2016. 22:52h.

El risc de l'escanyament financer

Puigdemont no creu que l'Estat "tanqui l'aixeta del finançament"

El risc de l'escanyament financer

Imatge de tv3

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, no preveu que l’Estat “tanqui l’aixeta del finançament”. En una entrevista concedida a TV3, el cap de l’Executiu s’ha mostrat convençut en què el Govern espanyol complirà amb les seves obligacions financeres.

Després que la periodista Mònica Terribas li hagi preguntat sobre “com pagarà les despeses de Catalunya si l’Estat comença a tancar l’aixeta”, Puigdemont ha declarat que “em sorprendria molt que aquells que ens reclamen que complim amb les nostres obligacions fossin els primers en incomplir-les”.

“Els diners amb els que podrien jugar a aquesta asfixia són nostres”, ha reblat el president de la Generalitat, qui ha afegit que “primer caldrà veure si ens trobem el senyor Montoro i el senyor Rajoy”.

En aquest sentit, ha subratllat que “de moment el que hi ha és un Govern en funcions cada cop més afeblit, en una situació que no sabem si acabarà en un Govern de coalició participat o no pel PP, i si hi haurà Govern”.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Antón, Granollers, 17/01/2016 - 05:41

Si yo fuera el gobierno central, antes de darle un euro más a Cataluña haría que saliese publicamente Carlitos "el rumano" a reconocer que sin la pasta de España, Cataluña no se podría limpiar los mocos.

#7 Luis Miguel, Tarragona, 16/01/2016 - 18:44

Si los independentistas han dejado claro que se van a pasar por el forro las leyes españolas ¿por qué ha de cumplir el gobierno español con Cataluña?

#6 SIERRA00, BARCELONA, 15/01/2016 - 21:53

Si, hombre, aqui mucha independencia y desprecio a España.
Pero cuando se trata de robar a España, y de pedir dinero resulta que son mas españoles que la Legion.

Luego dicen que en el resto de España no les respetan. ¿Como se va a respetar a las ladillas?

#5 Carmen Esteban Segura, Tarragona, 15/01/2016 - 11:31

Pagarem mes impostos...segur que si.

#4 lo mismo de siempre!!!, Roses, 15/01/2016 - 10:39

Ya sabe que los otros les pagaran todo, todo y todo
No les faltará de nada!
Los suyos colocados y los tontos del pueblo llano sin enchufe a pagar con sus impuestos.
Ale, ale... Izquierdas unidas !!! A pagar a los burgueses Separatistas y a los del pueblo estrujarlos a impuestos q se vendan su casa!