Publicitat
Política · 12 de Desembre de 2018. 15:20h.

El salt a la política de Victoria Álvarez

L'ex de Jordi Pujol Ferrusola dóna suport a l'empresari alemany que volia ficar Torrent a la presó

El salt a la política de Victoria Álvarez

Victoria Álvarez, l'ex parella de Jordi Pujol Ferrusola, ha estat l'encarregada de presentar l'empresari alemany Karl Jacobi com a candidat a l'alcaldia de Barcelona pel partit Nosotros-Partido de la Regeneración SociaL.

Álvarez ha recordat que quan el seu fill era petit "ens agradava molt anar a plaça Catalunya i baixar per les Rambles fins al barri Gòtic" i ha retret a Ada Colau que "ens hagi robat aquesta part de Barcelona".

L'exparella de Jordi Pujol Ferrusola ha afegit que ara "és impossible passejar per aquesta zona ara sense que et robin". "Barcelona en aquests moments és la ciutat més insegura d'Europa", ha lamentat. Victória Álvarez ha dit que "hem de recuperar Barcelona" per "tornar a posar la ciutat on es mereix, ja que és una de les millors ciutats del món".

Jacobi, per la seva banda, ha subratllat que "volem una Barcelona amb llibertat, progrés, més seguretat, amb turisme rentable i de qualitat". "Crearem una Barcelona envidiable a nivell mundial, capital europea de la Hispanitat", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Purria Separata, Mollerussa, 12/12/2018 - 16:07

Quien traiciona a un traidor, tiene mil años de perdón.

#1 La Mare Superiora, Saint Kitts and Nevis, 12/12/2018 - 15:36

Jordi,ja vaig dir-te un dia que aquesta xar...noia no et convenia pas,fillet.