Publicitat
Política · 17 de Setembre de 2019. 22:48h.

El secretari general de la Crida compara Ciutadans amb Falange

Tothom renega ara de Convergència

El diputat de Junts per Catalunya Toni Morral va renegar de Convergència aquest dilluns durant la compareixença del Síndic de Greuges, Rafael Ribó, al Parlament per donar explicacions sobre la invitació que va fer-li un exdipitat de CDC per veure la final de la Champions a Berlín, en companyia d’empresaris investigats en la trama del 3%.

“No existeix el grup de Convergència Democràtica de Catalunya”, va afirmar Morral, alhora que subratllava que “qui els parla no ho ha estat mai d’aquest partit”. Així va respondre el diputat de JxCat al portaveu de Ciutadans, Carlos Carrizosa, qui va recordar que el Síndic va acceptar un regal dels que van pagar presumptament comissions a CDC a canvi d’obres públiques.

Morral,  que és també secretari general de la Crida -el partit impulsat per Puigdemont-, va afegir que “canviar noms” també podria portar JxCat a dir que Ciutadans “s’assembla a la Falange espanyola” per alló que “vostès defensen”. “Afinem amb les paraules perquè les paraules volen dir coses i les coses tenen el seu contingut”, va demanar.

El diputat de JxCat va concloure que “el nostre grup té un nom concret que és el grup parlamentari de Junts per Catalunya, que està format per gent diversa, i per tant, aquest grup no es fa hereu del que és la història d’altres grups i altres legislatures”.

Toni Morral
Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#14 Julio Loras Zaera, Tortosa, 21/09/2019 - 12:57

Si més no, el seus líders tenen un vincle familiar: José Antonio era cosí (Primo) de Rivera.

#13 Julio Loras Zaera, Tortosa, 20/09/2019 - 11:34

Home, no és estrany que ho pense, al cap i a la fi, José Antonio era cosí (Primo) de Rivera.

#12 roberto, gerona, 19/09/2019 - 00:35

jajajajajajaa...buenisimo, mas tonto imposible jajajajajajajaja

#11 Baijal, Barcino, 18/09/2019 - 15:29

Claro, claro....puestos a encontrar parecidos, los indepes que cobran y viven del temita, son muy similares a los fascistas que el siglo pasado amargaron la vida a millones de europeos. La diferencia está en la cobardía de NUESTROS fachas, ya que su valentía solo son palabras o escapa en un triste maletero.

#10 Alberto Cerdanyolenc, Cerdanyola del Vallès , 18/09/2019 - 14:00

Toni Morral es el prototip de trepa racista. Odiava als andalusos al seu poble, ignorava els barris on hi ha inmigració, mitjançant la revista del poble, dirigida per la seva germana, feia campanyes per desprestigiar als seus adversaris polítics ( tots aquells q no Eran segons ell “del poble”...pura basura. Un paleto ple d’odi en resumen.