Publicitat
Política · 18 de Novembre de 2017. 11:42h.

El secretari general de la UGT fa campanya per ERC

Camil Ros, que prové de les JERC, afirma que el 21-D "serà un simulacre de referèndum"

El secretari general de la UGT fa campanya per ERC

Camil Ros

El secretari general de la UGT, Camil Ros, considera que els comicis del 21-D seran un "simulacre de referèndum", ja que els resultats s'interpretaran en funció dels vots que hagin obtingut les formacions partidàries del sí, del no i de l'espai d'entremig. El líder sindical ha remarcat que els resultats es llegiran en clau del suport a la independència: "es mirarà més això que si un partit puja més que un altre".

Camil Ros, en una entrevista a l'ACN, ha assegurat que les eleccions "donaran una foto" que "ha de fer reflexionar al govern de l'Estat". El líder sindical ha afirmat que després dels comicis cal que els polítics "seguin a negociar", ja que "les societats democràtiques solucionen els problemes; no se soluciona amb jutges".

"No votem un referèndum, el 21-D, però té un punt de referèndum, com a mínim tindrem un simulacre de foto de referèndum" ha destacat Ros, que també ha reclamat l'alliberament dels exconsellers i dels Jordis. En l'entrevista Ros ha explicat que la UGT defensa el dret a decidir en un sentit ampli, i aquí "hi cap el referèndum".

La secretària general d'ERC, Marta Rovira, va dir fa dos dies que els comicis del 21-D són "el referèndum que el Govern espanyol no es va atrevir a pactar" i que ha de servir per "restituir les institucions catalanes", "alliberar als presos" i derrotar al bloc del 155".

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#31 Ram, Terrassa , 19/11/2017 - 09:52

No entiendo como un sindicato como UGT, supuestamente cercano al PSOE puede estar con los independentistas...sus afiliados no independentistas deberían pensarse en dejar el sindicato, pues votar independentista es jugarsecel puesto de trabajo, lo estamos viendo con la huida de empresas, y demás situaciones que ponen en peligro el empleo.

#30 Culerdo, Basilea, 19/11/2017 - 07:36

Otro llepasubvens ! Otro chupador ! Otro vividor !. Otro gandul que chupa del bote. Ponte a currarrrr ganduuuul.

#29 Niceto, Alcañiz, 18/11/2017 - 23:38

Otro sinvergüenza que quiere seguir viviendo del cuento. Y ¿los sindicalistas de verdad lo apoyan? Vaya caterva los de UGT.

#28 Cat Show 3%, Bcn, 18/11/2017 - 20:03

Otro Rufian para ERC
Ha vendido UGT a ERC.
Todo por pillar.

#27 FARFARELLO, BARCELONA, 18/11/2017 - 20:02


RAÓ DE MÉS PER NO VOTAR PSC. POBRE ICETA: TENS UNA TREPA QUE DÓNA GUST! ENTRE AQUEST PAIO, LA PARLON I L'ALCALDE DE TERRASSA, LI POSEU LES COSES EN SAFATA A LA INÉS.