Publicitat
Política · 8 de Juny de 2011. 13:47h.

El secretari general de PxC compara CiU amb "putes"

"Cada puta fa el que se li passa pel cony sense que ningú li cridi a l'ordre"

El secretari general de PxC compara CiU amb "putes"

Hernando, amb Anglada

El secretari general  i regidor a Igualada de la ultradretana PxC, Robert Hernando, en un article en el seu bloc, diu que "fa por pensar que CiU hagi de ser la força política que tregui a Catalunya de la crisi, dóna veritables calfreds imaginar que aquest sigui el partit que té la responsabilitat d'aixecar l'economia catalana i de tornar a posar-nos en primera línia".

"Des del dia 22 de maig CiU no ha parat de donar pals de cec a tort i a dret, se'l veu un partit nerviós, sense rumb i el que és pitjor sense un lideratge definit, una mena de casa de putes sense mestressa on cada puta fa el que se li passa pel cony sense que ningú li cridi a l'ordre", afegeix.

En aquest sentit critica que rebutgin pactar amb Plataforma "amb la finalitat de fer-nos servir com els dolents de la pel·lícula per poder pactar sense por de passar vergonya a Badalona amb Albiol a canvi de la Diputació i el suport de Fernández Díaz a Trias a Barcelona, perquè després, pocs dies més tard el fillíssim Oriol Pujol ens sorprengui a tots dient que no tindrien cap problema en usar els vots de PxC per conservar l'alcaldia del Vendrell en un atac de lucidesa democràtica que va durar tot just un dia".

"Mentre ens presenten en societat com els xenòfobs, racistes i com els que van matar a Manolete, ells van colant mesures en sintonia amb el nostre programa electoral fent-se passar per una cutre PxCIU", afegeix.

Hernando recorda que "una gran part del poble català ens ha donat el seu suport, molta gent creu en el nostre projecte identitari, per més que alguns intentin desvirtuar-lo i simplificar-lo, per més que ho intentin no passaran, i si ho hem de demostrar sortint al carrer, doncs sortirem amb el cap ben alt, la plaça Sant Jaume és un lloc preciós per passar una tarda en companyia de tots els simpatitzants del nostre partit".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#11 josepxicot, barcelona, 09/06/2011 - 18:14

Endavant PxC dur amb CiU ja que en molts ajuntaments us necessiten,feu-vos pagar
per una banda us critiquen de cara a la galeria
i per altra banda us llepen el cul,endavant i res
de claudicar dels vostres principis i valors,sou
el futur i ells el passat,mà dura que ara tocan
les generals.

#10 Kropotkin, Vic, 09/06/2011 - 10:59

La verdad es que una cosa conduce a otra...

#9 Santiago Sirvent, Barcelona, 09/06/2011 - 10:07

Bien por Robert. Si hemos de ir a Pl. Cataluña, solo tienes que decirlo. Y de paso echamos a toda la chusma de drogatas y progres que dejan hasta sus excrementos liquidos y solidos por todos lados. Muichos pericos sólo estamos esperando el toque de corneta.

#9.1 Joan T., Barcelona, 09/06/2011 - 11:18

Noi, parla per tú i deixa els pericos en pau. Ah! i soc culer

#9.2 juan, barcelona, 09/06/2011 - 14:30

Menudo retrasado mental, vete tu solito a ver si tienes tantos cojones y con la banderita clavada ahi detras , k seguro k eres de esos

#9.3 GALAICOMAN, BARCELONA, 09/06/2011 - 14:41

***Muy bien dicho, Joan T. Y yo sí soy perico, y éstos tipos no me representan: Ni el Robert Hernando ni sus secuaces. Más bien avergüenzan al club.

#8 yomismo, España, 08/06/2011 - 22:49

CiU se vende al mejor postor a derecha e izquierda le ha dado igual apoyar a Felipe González en medio del lío de los GAL, FILESA, Roldán, etc, apoyar a Aznar, apoyar a ZParo y mantener al Presidente más inepto de la Historia de España en el poder. Pero vamos, ICV y ERC se venden aún más.

#6 Pere, Polinya, 08/06/2011 - 20:06

Us podeu quedar amb el titular si voleu però tot el que diu es una gran veritat