Publicitat
Política · 10 de Novembre de 2011. 08:59h.

El sector catalanista del PSC es demarca de l'espot

Geli "no disculpa el vídeo" i Nadal apunta que "hi ha coses que no agraden"

El sector catalanista del PSC es demarca de l'espot

Piulada de Joaquim Nadal

El president del grup parlamentari dels socialistes catalans, Joaquim Nadal, s'ha desmarcat del vídeo que ha presentat el PSC per a la campanya de la candidata Carme Chacón en el qual es relacionen retallades amb la mort de pacients.

El dirigent del PSC, en una piulada a twitter, ha manifestat que "lamentablement hi ha coses que no agraden i notícies que no ajuden!" en referència a l'espot on un malalt és al llit però al seu costat només hi ha un maniquí, mentre sonen els xiulets que evidencien que el pacient és a punt de traspassar.

Per la seva banda, l'exconsellera de Salut i diputada del PSC, Marina Geli, ha manifestat que "jo no l'he fet. Jo no formo part de l’equip que fa els vídeos electorals" i, en declaracions a El món a Rac-1, ha afegit que “el que està passant en aquests 10 últims mesos m'incomoda molt. El vídeo és una cosa, però hi ha d'haver un replantejament total. Mai en 30 anys la sanitat havia servit d'esca entre els dos grans partits polítics. Això no disculpa el vídeo".

Qui sí que ha justificat el vídeo és la candidata del PSC, Carme Chacón: "és un vídeo electoral" i ha dit que "és una ficció, però la realitat és molt dura". "És un vídeo electoral i el que vol traslladar és que les retallades en diferents àmbits són especialment negatives per la ciutadania", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#8 RAMON, girona, 10/11/2011 - 13:08

Es necesiten moltes penques per fer un video així.Ara, com sempre ,tots miren cap un altra costat. Quins...

#7 Josep, Serralada de marina, 10/11/2011 - 12:24

.../...
El seu braç executor un tal Saragossa? I amb la equiescencia de la Sra "Rotenmeyer" Chacón. Que pocavergonyas!

#6 Josep, Serralada de marina, 10/11/2011 - 12:23

Ara resulta que no són del PSC, vaja que els del PSC són els altres, els dels vídeos, vaja que no s'han assabentat, que són ximples, vaja que el president del grup parlamentari del PSC ha estat menyspreat. Per qui? Potser per un tal Montilla que és el que mana?
.../...

#5 joan, manresa, 10/11/2011 - 12:18

tinu.)Sr. Nadal i "familia socialista".El Govern de Madrid,per si no u recorda es socialista i la Sra.Chacó ministra,dons be,aquesta colla d'impresentables ,van exiguir al Nou Govern de La Generalitat ,una retellade del 20% del deficit,Quins cull..s,oi..?Abans rés ,tot anava be.Tot gastat i endeu

#4 joan, manresa, 10/11/2011 - 12:12

El Casal,12 h.--La Sra. Chacon no te vergonya,es la mega-crac de la demagojia,el cinisme i las males formas.Vista l'entrevista amb el Sr.Cuní,aquest no podía amagar el somriure que li feien las contestas de la Sra.Chacón,sempre pilotas fora i no contestan lo que se li demanava --cas del video-(co