Publicitat
Política · 21 de Gener de 2009. 13:54h.

El sector crític de la PDD es desinfla

El corrent d'Enric Fontanals impulsa una inciativa sobiranista "de persones i no pas d'entitats"

El sector crític de la PDD es desinfla

Acte de la PDD a favor del Dret a Decidir el passat 7 de setembre

Un grup de crítics de la Plataforma pel Dret de Decidir, comandats per Enric Fontanals -fins ara arrenglerat amb el sector crític d'Elisenda Romeu-, han posat en marxa el grup Acte de Sobirania, una iniciativa que pretén "aprofitar el moment polític actual -concretament el que pot representar per el nostre poble la sentència del Tribunal Constitucional-". Els promotors remarquen que la iniciativa està formada "per persones i no pas associacions o entitats -que d'una banda tenen uns mecanismes que alenteixen els seus moviments, i d'altra poden esdevenir massa prudents per tal de conservar els seus mitjans de subsistència-".

En aquest sentit, expliquen que "el grup l'hem anomenat Acte de Sobirania perquè defineix el que creiem que ha de fer el poble en aquests moments -o el poble ha de forçar els polítics a que el facin-, i també en homenatge a les darreres paraules d'en Lluís Maria Xirinacs".

"Ens volem basar en el boca orella i el compromís personal, de tal manera que cada persona que hi participi tingui un efecte multiplicador sobre la societat", apunten, a més d'anunciar que "la primera acció que proposem consisteix en una mobilització popular a les 24 hores de fer-se pública la sentència del constitucional".

En aquest sentit, informen que "estem preparant tècnicament" la mobilització "amb el missatge polític ja decidit", malgrat no revelar el mateix. També deixen clar que "no tenim cap ànim de protagonisme, de sortir a cap foto". "No volem demanar a ningú que s'apunti a una entitat amb socis, demanem que lliurement i individualment participin en un moviment popular, suma de totes les iniciatives individuals", sentencien, a més de considerar que "la classe política catalana és responsable -que no estrictament culpable- del desgavell actual".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Martí, Tarragona, 22/01/2009 - 15:11

Jo era del nucli del camp de Tarragona de la PDD, primer em manipulen per posicionar-me en contra del sector Sabata i em trobo en unes reunions de 15 persones on la Romeu vol ser la protagonista de tot i en Fontanals només sap que cridar. Lamentable.

#9 Emili, BARCELONA, 22/01/2009 - 13:44

Aquesta Romeu cada vegada va a pitjor

#8 a, Barcelona, 22/01/2009 - 00:38

a

#7 Carles, Barcelona, 21/01/2009 - 21:03

En Fontanals i la seva gent no entenen com s'ha de treballar ara poíticament, només saben cridar i insultar. La Romeu ho està fent força bé.

#6 Josep, Barcelona, 21/01/2009 - 19:30

La Sra. Romeu, ?el principal problema de la PDD. Ja volia ser presidenta el mes de Mar?Va trencar l'assemblea de Girona perqu?ampoc sortia com a Presidenta i continua generant crispacio. El seu personalisme ?desmesurat. .