Publicitat
Política · 25 d'Octubre de 2010. 19:01h.

El sector crític del CCN dóna suport a Laporta

Més de 50 entitats a la convenció de Solidaritat

El sector crític del CCN dóna suport a Laporta

Laporta, a la convenció de Solidaritat

El sector crític del Cercle Català de Negocis (CCN) va ser-hi present diumenge passat a la 1a Convenció Nacional de Solidaritat Catalana per la Independència (SI). Els opositors a Ramon Carner al capdavant del Cercle van anunciar la destitució del seu president un dia abans. Jaume Vallcorba, fins ara tresorer, es va fer càrrec de la direcció, mentre que Albert Codines assumia la secretaria general de Joan Canadell.

També van ser presents a la convenció de SI les següents institucions: Òmnium Cultural, Universitat Catalana d'Estiu, Sobirania i Progrés, Comissió de la Dignitat, Plataforma per la Llengua, Centre d’Autònoms i Dependents del Comerç i la Indústria (CADCI), Institut Nova Història, Ens Comunicació: Coordinadora de Federacions associatives, Sobirania i Justícia, FNEC, La Flama, El Matí digital, L'associació cultural Ateneus Laics i Progressistes, Eurolatinos Unidos, Fòrum Català pel Dret a l’Autodeterminació, Inter-sindical, Federació d’Entitats de la Mediterrània, Alumni UB Economia i Immobiliària, Obra Cultural Balear, Acció Cultural del País Valencià, PSM-Entesa Nacionalista, Unitat Catalana, Gent de la terra, Club FNEC, Acte Sobirania, PDS, Associació Projecte Referèndum Independència, Centre Català d’Història, Associació de Tècnics Tributaris de Catalunya, Fundació Doctor Trueta, Catalunya Nord Decideix, Tous Decideix, Centenari de l’Estelada, Freedom Catalonia, Fundació Societat i Cultura, Greenpeace, Empresarios Latinoamericanos, Jóvenes Emprendedores Ecuatorianos de Catalunya, Barcelona Work Box, Galeria Metropolitana Barcelona, Fundació Oncolliga, Países Unidos, Dipositaris Primera Estelada, Fundació GIMM, Casal Tarragoní, Associació Entreveïns d'Osona, Associació de Veïns i Veïnes del Serrallo, Associació de Veïns Port de Tarragona, Associació de Veïns Eixample Sostenible, Associacions de Veïns Plaça de la Farga i Escola d’Escacs de Barcelona.

Entre les personalitats que van anar-hi cal destacar Elisenda Paluzie, Toni Abat, Bernat Dedéu, Josep Ferrer, Antoni Pladevall, Joaquim Monclús, més el suport de Pep Riera (expresident d'Unió de Pagesos).

El partit liderat per Joan Laporta ha destacat que "sabem que Catalunya no es pot entendre sense conèixer la seva tradició associativa i tots els moviments i corrents culturals, de pensament, comercials, esportius… que des d’aquest ric teixit associatiu s’han generat durant segles".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 rosa, Barcelona, 26/10/2010 - 17:26

Li deu costar un ronyó a Laporta comprar a tanta gent!

#5 albert, barcelona, 25/10/2010 - 22:43

Després que Reagrupament hagi trencat amb el Bloc Sobiranista tinc decidit de votar a en Laporta-SCI. Primer va ser la Crida x la Terra i ara el Bloc..qui és la "lumbrera" que s´està carregant les negociacions? Ah,si un prepotent anomentat Roger Granados

#4 Oriol Pi, Barcelona, 25/10/2010 - 21:37

Si l'associació de veïns de la plaça de la Farga dóna suport segur que guanyen

#3 l'esbirro, la guingueta, 25/10/2010 - 20:12

amb tota aquesta colla d'arraplegats no arriben ni a la cantonada.Ex BEAN, NE, PI,.....molts han passat per tot això i així ha anat

#2 Berenguer, Barcelona, 25/10/2010 - 19:58

El mercenari López Tena ja ha aclarit els xanxullus de Terra Mítica , Palop i Zaplana dels que com a notari va donar fe?
Perquè si no els ha aclarit , Ramón Carner te raó i Laporta no hauría de confiar en ell.