Publicitat
Política · 15 de Gener de 2014. 18:05h.

El sector crític del PSC afluixa

Àngel Ros descol·loca la resta en dimitir de diputat per continuar d'alcalde

El sector crític del PSC afluixa

Marina Geli, sola, en sortir del restaurant

El sector crític el PSC sembla que hagi afluixat a l'espera de la posició dels seus diputats aquest dijous al Parlament. La 'cimera' dels anomenats crítics -amb un dinar al restaurant 7 Portes de Barcelona-  ha acabat sense que cap d'ells no aclarís el seu vot demà o si renunciarà a l'escó.
L'àpat, en què han dinat paella, ha comptat amb la presència d'Àngel Ros, Marina Geli, Xavier Sabaté, Joan Ignasi Elena i Rocío Martínez-Sampere. Tots han sortit per separat.

Xavier Sabaté, que va ser elegit portaveu adjunt del grup parlamentari del PSC fins a l'arribada de Pere Navarro, ha participat en el dinar, però ha deixat clar a la sortida que he decidit acceptar com s’ha de fer el que va decidir el consell nacional del meu partit” després "d'un llarg procés de reflexió".

Rocío Martínez-Sampere n'ha sortit ràpidament sense fer declaracions mentre que Joan Ignasi Elena i l'exconsellera Marina Geli no han aclarit el seu vot demà, però tampoc si pensen renunciar a l'escó en cas de votar diferent del partit. La decisió d'Àngel Ros de renunciar a l'acta de diputat per no abstenir-se deixa, en tot cas, el llistó molt alt. La resta de membres del sector crític no tenen cap activitat professional al marge de la política mentre que Ros és alcalde.

Pere Navarro, avui a Madrid, ha afirmat que la decisió de Pere Navarro "l'honora" i ha convidat la resta de membres crítics a fer el mateix. El primer secretari ha afirmat també que és "un excel·lent alcalde" i que ho continuaria sent. Ros, en efecte, es jugava la candidatura si decidia trencar la disciplina de vot.

El mateix alcalde ha reconegut, a la roda de premsa al Parlament, que "la meva voluntat és de tornar a presentar-me i guanyar les eleccions" i ha justificat la seva actitud perquè "no és bo des d'un punt de vista institucional que un alcalde polemitizi amb el seu partit".

Publicitat
Publicitat

49 Comentaris

Publicitat
#31 Glop, Girona, 16/01/2014 - 08:58

Cagats, que sou uns cagats.

#30 Referèndum = Democràcia, Sí i SÍ, 16/01/2014 - 08:42

Catalonia : More Than Just A Community

http://www.youtube.com/watch?v=3SbgGMtmSss

Ajudem a internacionalitzar videos en anglès sobre Catalunya com aquest. Que tot el món sàpiga qui som i que volem! Ningú defensa una causa que desconeix! INTERNACIONALITZEM la nostra lluita tant com poguem!

#29 ESPANYA ENS ROBA, GIBRALTAR (UK), 16/01/2014 - 01:29

Avui el psc signa la sentència de mort.
S'ha acabat el temps en que eren partit de govern.
A partir d'ara el seu sostre serà el mateix que el pp (partido del paro) i ciudadanos o sigui de comparsa i només amb força als guetos dels suburbis de Barcelona.

#28 Jordi Moll, GIro, 16/01/2014 - 00:50

Ja han dit que 5 votarien que Sï. No cal seguir amb el tema. Tema tancat. El PSC perd 5 escons que van a ERC. Res més.

#27 Manel de Sant Antoni, SANT ANTONI - COSTA BRAVA - CATALUNYA., 15/01/2014 - 23:28

No és cert, tal com molts heu assenyalat de forma reiterada, que si na Marina Geli deixa la política no te a on anar a treballar. Aquesta senyora és metge de la seguretat social en accedència i, com a tal, pot tornar a la feina quant vulgui.

#27.1 Ramon de les olives, Barcelona, 16/01/2014 - 07:28

Estaria bé que algú ens expliqués perquè està en excedència...

#27.2 Martí de les escopinyes, Barcelona, 16/01/2014 - 08:53

Home Ramon. Està en excedència perque és parlamentària. No és tan difícil d'entendre,,,