Publicitat
Política · 24 de Gener de 2014. 14:26h.

El sector crític del PSC s’escampa

Una setantena de militants, alcaldes i regidors penedesencs donen suport als crítics

El sector crític del PSC s’escampa

Àlex Jover

El suport als tres diputats del PSC que el passat dijous 16 de gener van trencar la disciplina de vot al Parlament es continua escampant per tot el país. El manifest de suport a la consulta i als diputats díscols ‘Crida socialista pel referèndum’ no ha fet més que créixer des del dia que es va donar a conèixer.

Un dels territoris més actius en aquest sentit ha estat el Penedès. Entre els centenars de signants del manifest, més d’una setantena són militants, simpatitzants o càrrecs polítics de les comarques penedesenques. Destaca el cas d’alcaldes com el de Mediona, Servand Casas, el de Sant Llorenç d’Hortons, Àlex Jover, el de Vilobí, Joan Ignasi Edo, o el del Vendrell, Martí Carnicer.

També l’han signat regidors com el calafellenc Joan Carles Robert, així com l’ex alcalde de Vilafranca Fèlix Sogas o l’ex diputat Ernest Benito. Tots ells han mostrat el seu suport al dret a decidir de tots els catalans, així com a la decisió que van prendre Marina Geli, Núria ventura i Joan Ignasi Elena al Parlament de Catalunya.

Un dels que ha defensat amb més vehemència els tres diputats díscols ha estat l’alcalde de Sant Llorenç d’Hortons, Àlex Jover, que aquesta setmana ha sol·licitat la baixa com a militant del PSC. Jover ha explicat que la decisió la va prendre el mateix dia de la votació al Parlament, degut a que ja no sent el PSC com el seu partit. Jover no descarta presentar-se a les properes municipals sota unes altres sigles. 

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#3 Gerard SíSí, Perpignan (CATALUNYA), 24/01/2014 - 16:37

Amb la independència, quants diners guanyaria Catalunya?

http://www.youtube.com/watch?v=Orw1mZ_VvJw

#2 Pablo, Madrid, 24/01/2014 - 15:59

el PSC desgraciadamente está abocado a la escisión. No queda otra y a Navarro no le queda otra si quiere salvar el espacio socialista en Cataluña.

#2.1 ambaixadorCAT, Bristol, Figeures, 24/01/2014 - 17:21

suposo que quan dius socialista en refereixes a PSOE subdelegació de Catalunya, oi?

#2.2 ex-metal·lúrgic, seatdebcn, 24/01/2014 - 18:15

Recomano a l'ambaixador que deixi de parlar en aquest pla de superioritat moral que embafa. La soberbia és el pitjor dels pecats, sobretot quan depens dels altres a l'hora de ser admès en el concert intenacional. I els socialistes que facin el que lliurament decideixin, O no?

#2.3 ambaixadorCAT, Bristol, Figueres, 27/01/2014 - 14:47

#2.2

ex-metal·lúrgic,
no es tracta de superioritat moral, si no de coherència. El PSC ha fet un gir que, tal com indiques, són ben lliures de fer. Però mentrestant han enganyat als seus electors fent unes promeses que després no han mantingut.

#1 Funcional, bcn, 24/01/2014 - 15:32

Llevan muchos años comiendo gracias al voto charnego al que desprecian profundamente, si tuvieran esa honestidad de la que presumen hace muchos años que habrian cambiado de partido.
Ahora ya no pueden engañar a nadie, viento fresco, que los socialistas empezaremos de nuevo las veces que haga falta.

#1.2 ambaixadorCAT, Bristol, Figueres, 24/01/2014 - 17:20

aquí els únics que han enganyat han sigut els de la corda de´n Navarro, quan van prometre que s'abstindrien a les votacions sobre el dret a decidir i finalment voten que no.
La gent que els va votar ho va fer sabent que s'abstindrien, i han sigut enganyats.