Publicitat
Política · 21 de Febrer de 2018. 12:34h.

El sector d’Anna Gabriel aposta per "la lluita de carrer” malgrat la seva marxa a Suïssa

Endavant commina a no fer “cap passa enrere”

El sector d’Anna Gabriel aposta per "la lluita de carrer” malgrat la seva marxa a Suïssa

Just la setmana que s’ha sabut que Anna Gabriel està a Suïssa per no presentar-se davant la justícia espanyola, el sector de la CUP del qual forma part, Endavant (OSAN), ha celebrat la seva Assemblea Nacional a Reus, en la qual s’ha animat a “no fer cap passa enrere” en la construcció dels Països Catalans.

L’assemblea, on hi han pres part més de 200 persones, ha aprovat una ponència que, sota el títol d’”Ara més que mai, Endavant!”, aposta per “la desobediència” i per tornar a col·locar “l’epicentre de la lluita al carrer, i no a les institucions”.

Per Endavant, “l’autonomia ha mort”, i “les vies autonomistes, els camins de millora del finançament, els projectes polítics del tripartit que es contenen amb la simple gestió de les misèries autonòmiques, han arribat a un atzucac”. També rebutgen els projectes polítics que “pretenen un retorn a l’estat del benestar”, ja que creuen que “ja no hi ha cap engruna a redistribuir”.

Per tot això veuen com a únic camí a seguir el que porta al Dret d’Autodeterminació i, tot i que assumeixen que “la victòria no serà demà”, afegeixen que “més que mai toca apostar per la construcció de la Unitat Popular”, “no fer cap passa enrere” i “aprofundir i consolidar en aquelles escletxes obertes”.

La ponència aprovada a Reus també commina a “bastir un moviment popular de ruptura capaç d’enfrontar-se a l’Estat”, una cosa que, creuen, només poden fer “les classes populars, perquè les oligarquies i la burgesia s’han demostrat una classe inútil per fer-nos avançar amb el trencament amb l’Estat espanyol”.

Pel que fa a l’acció institucional, Endavant creu que cal reorientar-lo “cap a la construcció del municipalisme, en la línia de recuperació de drets i construcció de sobiranies”. Endavant és el sector de la CUP en el qual hi estan vinculats el cap de llista de la formació als comicis del 21-D, Carles Riera, o les ex diputades Eulàlia Reguant, Mireia Vehí i Anna Gabriel.    cart.jpg

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#12 pepe.----, andorra, 22/02/2018 - 14:03

por una escuela de todos, la escuela en español.....

#11 FerranB, Barcelona, 22/02/2018 - 05:44

Endavant...a atracar los bancos suizos!! Ahh..no espera....hay que vivir de la caixa de la ressisstència de los yayos separatas,..jajajajajajaja

#10 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 21/02/2018 - 16:20

Endavant, OSeAn, cap a Suïssa!

#9 Kropotkin, Vic, 21/02/2018 - 15:58

Lucha en las calles, a orillas del lago Leman. En una buena villa de 8.000€ mensuales, por supuesto. Viva la lucha de la clase obrera, anticapitalista por supuesto... Jua, jua, jua,...

#8 A., Barcelona, 21/02/2018 - 15:56

Cap passa enrera menjant fondue amb vistes al llac Leman... patriotes (sic)