Publicitat
Política · 27 de Juliol de 2020. 12:12h.

El sector turístic s’alça contra Torra

L’acusen de tractar la gent de “ximples”, de “paraules buides” o de “disbauxa”

El sector turístic s’alça contra Torra

Representants del sector turístic han criticat tant Quim Torra com el Govern de la Generalitat per la seva actuació amb els rebrots de Covid. Núria Paricio, directora general de Barcelona Oberta, ha lamentat que “el Govern llança missatges contradictoris”.

“D’una banda animem gent a venir, però de l'altra diem que la pandèmia s'està estenent i que probablement passarem a una altra fase. La gent no és ximple. Aquests missatges també arriben a l'estranger”, ha criticat.

“Estem preparats amb totes les mesures de seguretat. I ara hem de tornar a tancar perquè no hi ha hagut previsió ni seguiment dels casos positius? És una disbauxa. Econòmicament, no ens en sortirem”, ha advertit.

Per la seva banda, Martí Sarrate, president de l’ACAVE, ha lamentat que “no s'han posat els mitjans que calien per afrontar els rebrots. Ara han sortit més rastrejadors, que es deuen haver tret del barret de copa d'un mag. Però el cas és que hauríem d'haver estat preparats”.

Marina Figueras, portaveu de la Federació d'Hostaleria de les Comarques de Girona, ha recordat que “els francesos són la meitat de turistes que arriben a la demarcació de Girona. I, a l'Alt Empordà, representen el 60%. Anuncis així ens perjudiquen molt”.

Francesc Pintado, president de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Tarragona, ha considerat que “el discurs de Torra no tindrà cap efecte. Són paraules buides, però no hi ha gestió. Estem creant més inseguretat a nosaltres i als estrangers.”

Publicitat
Publicitat

44 Comentaris

Publicitat
#38 Sergi Sergio, Barcelona, 28/07/2020 - 17:13

Ahora sin turismo veremos a nuestros lumbreras gobernantes como se lo montan para suplir la falta de ingresos del turismo, a que la solucion sera de nuevo, una vez mas volvernos a subir los impuestos??? Hagan apuestas, antes de que acabe el año veremos nuevas propuestas de nuestros lumbreras para vaciarnos mas los bolsillos.

#37 Ramon, BCN, 28/07/2020 - 09:45

El independentismo nunca fue partidario del turismo, en general la izquierda está en contra del turismo...lo vimos hace algún tiempo cuando hacían escraches a los propios autobuses turísticos de Barcelona....ahora estarán muy contentos, no tenemos apenas ningún turista en Catalunya... a disfrutar de lo votado.

#35 Nacho, ZAMORA, 27/07/2020 - 20:28

Una vez más, Catalunya lleva a España a la ruina

#34 NENE, Tabarnia, 27/07/2020 - 20:10

Disfrutad de lo que habéis votado

#33 Galba, Barcelona, 27/07/2020 - 19:18

Hay que tener paciencia y darse cuenta de que la culpa es de Madrid. Cuando seamos republica, esas cosas no ocurrirán y todos seremos ricos.