Publicitat
Política · 13 d'Octubre de 2009. 11:33h.

El segon del PP valencià repta Rajoy

Costa insta el president del PP a "investigar-me si té cap dubte" i diu tenir la "conciència tranquil·la"

El segon del PP valencià repta Rajoy

Ricardo Costa, durant la roda de premsa

El secretari d'organització del PP valencià, Ricardo Costa, ha explicat en roda de premsa que no ha volgut dimitir perquè considera que la seva actuació ha estat correcta. Ricardo Costa no vol plegar, atès que ell afirma que "tinc la conciència tranquil·la" i que "sempre he actuat d'acord amb els estatuts del partit". Costa ha desafiat Rajoy que l'investigui "si té el mínim dubte"

També ha advertit que "no asumiré com a pròpies responsabilitats de tercers, irresponsabilitats que d'altra banda no em consten". "Estic disposat a donar qualsevol explicació sobre la meva gestió, però tinc dret a exigir explicacions", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Emili Rosiñol Vidal, BCn, 13/10/2009 - 19:18

No hay derecho, porque estudio en palm beach con el pato donald, y adquirio ese deje tan elegante , como los hombres de esade, iese y ccc, no hay que envidiarlo. El pobre estrello su infinity y eso es superfuerte! Mas respeto...turba, masa!

#1 Josep Mª, Terrassa, 13/10/2009 - 14:09

El PP està tant ple de merda fins al coll que els que volen fotre fòra diuen als de dalt de tot que ells no volen ser caps de turc de tots els emmerdats del partit quer son la majoría.
Per això no accepten carregar sols amb el mort.
Quin païs!!!