Publicitat
Política · 25 de Novembre de 2009. 18:07h.

"El senyor Carod ens ha costat 190 milions en quatre anys"

El PPC acusa el vicepresident de de “viure en un mausoleu caríssim"

"El senyor Carod ens ha costat 190 milions en quatre anys"

La diputada del PPC Eva García

La diputada del PPC, Eva Garcia, ha acusat el vicepresident del Govern, Josep-Lluis Carod-Rovira, de “viure en un mausoleu caríssim que paguem tots els catalans”. García ha fet aquestes afirmacions aquest dimecres a la comissió d’Afers Institucionals del Parlament durant la compareixença del vicepresident amb motiu dels pressupostos de la Generalitat.

Eva Garcia ha manifestat que "vostè només pensa en viure el millor possible a costa dels contribuents, però no cregui que li consenteixen, no cregui que als catalans només els hi preocupa que el Tribunal Constitucional reconegui que Catalunya és una nació”.

En aquest sentit ha assenyalat que “als catalans els hi preocupa, i molt,  que un governant malgasti els seus diners, i els irrita especialment que vostè passi de tot, que cregui que està per sobre del bé i del mal, i només pensi en enriquir el seu passaport".

García ha afegit que "el senyor Carod Rovira ens ha costat prop de 190 milions d’euros en quatre anys als catalans”. I s'ha preguntat: “Quants hospitals, escoles, ambulatoris i carreteres s’haguessin pogut construir amb aquests diners?”.

Així mateix, ha assenyalat que  "el Departament de la Vicepresidència el van crear com a mausoleu, i potser els hi surt barat als seus companys de partit i de Govern, ja que és el motiu perfecte per mantenir-lo allunyat de la política catalana, tot i esperant la seva segona sortida del Govern".

També ha manifestat que "a vostè el van fer fora del Govern una vegada per reunir-se amb la banda terrorista ETA, i ara el faran fora els seus propis companys de partit; el més greu és que el mausoleu que li han muntat per enterrar-lo en vida ens ha costat una fortuna als catalans".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 emili, cambrils, 26/11/2009 - 10:18

I quant ens costen,els carrecs espanyols ?

#11 joan, Sabadell, 26/11/2009 - 08:50

I quan ens costen els vostres recursos d\'inconstitucionalitat ? i quan ens costa el sou dels diputats del seu partit que només es dediquen a desfer sense proposar alternatives? i quan els congressos-propaganda del seu partit? També els paguem entre tot

#10 Pere, Sant Pere de Riudebitlles, 26/11/2009 - 08:14

MOLT BÉ AQUESTA NOIA!!!!! Quina barra carod!!!!

#9 Una catalana, Vallès Occidental, 26/11/2009 - 02:31

El Sr. Carod encara ens surt barat vista la bona feina que fa, i millor que la farà al 2014 quan anirem cap a la Independència. Llavors ens lluirarem dels PPs corruptes que encara llençen més diners.
Catalans voteu el dia 13D!
Endavant i Força!

#8 Miquel Padilla, Barcelona, 25/11/2009 - 23:29

Molt bé Eva ! Ja és hora de que li canteu la canya a aquest poliquillo que viu de nosaltres. Volem polítics que parlin clar i et felicito Eva per com ho has fet.