Publicitat
Política · 22 de Novembre de 2018. 12:42h.

"El senyor Sanchis no treballa per a mi"

Artadi diu que no es reuneix amb el director de TV3 per dir-li "com ha de fer la feina"

"El senyor Sanchis no treballa per a mi"

La consellera de la Presidència, Elsa Artadi, ha assegurat que el director de TV3, Vicent Sanchis, "no treballa per a mi". Artadi ho ha dit després que el diputat de Ciutadans exposés en una interpel·lació sobre els mitjans públics que el màxim responsable de TV3 havia fet una "entrevista indigna" a Inés Arrimadas i recordés que està reprovat pel Parlament i no ha deixat el càrrec.

Artadi ha lamentat que Martín Blanco li fes "moltes preguntes", com "si el senyor Sanchis treballés per a mi, que no treballa per a mi, de fet, no el decideixo ni jo, el seu càrrec" i l'ha instat a fer-ho en la comissió de control de la Corporació d'aquest divensdres.

La portaveu del Govern també s'ha negat a fer "valoracions dels programes" perquè "no ho faig en públic, en el faristol, però és que tampoc ho faig en privat". "Jo no em reuneixo amb el senyor Sanchis o amb la senyora Llorach o el senyor Gordillo per dir-los com han de fer la feina", ha conclòs Elsa Artadi.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Chris, Lleida, 22/11/2018 - 20:47

Y lo cuenta a título personal, o en nombre de su partido como la portavoz de oficio?

#5 botifler1914, Sinitaca, 22/11/2018 - 16:46

Ya han llegado amaestrados de casa.

#4 arm, figueres, 22/11/2018 - 15:47

no fa falta que et reuneixis, ja saben Sanchis i Gordillo el que han de fer i a qui han de afavorir

#3 Un musclu, Bcn, 22/11/2018 - 15:39

Cada dia desconfio mes de la seva tesi....mireu que n es de curteta!!!

#2 Lluis, Barcelona, 22/11/2018 - 15:23

Aquesta pija es va fer el doctorat de mentidera compulsiva i el va treure amb bona nota. Una falsaria de primer nivell, que quan entra a casa seva al barri de Sant Gervasi es transforma en una aduladora de la llengua de Cervantes i te el balcó ben net de porqueria groga, pero cada final de mes para la mà perque la conya del procés es rentable.