Publicitat
Política · 21 d'Octubre de 2019. 17:34h.

El SEPC demana la "suspensió de les classes"

Piquets bloquegen els accessos a la Universitat de Girona per exigir la "fi de la repressió, amnistia i autodeterminació"

La Universitat de Girona no ha pogut fur a terme la majoria de les classes previstes per aquest dilluns després que diversos grups d'estudiants del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans bloquegessin els accessos de les facultats des de primera hora del matí. 

Els estudiants han bloquejat les portes dels accessos a les facultats amb cadenes i tanques el que ha provocat que no es poguessin impartir classes a les facultats de Medicina i de Lletres i d'altres, com la de Dret, s'hagin vist parcialment afectades pel bloqueig.

La vaga de 72 hores a les universitats en resposta a la sentència contra els dirigents independentistes convocada pel Sindicat d'Estudiants va finalitzar el passat divendres, després de convocar-la, pels dies 16, 17 i 18 d'octubre del 2019. Així i tot, a algunes facultats els accessos es mantenen bloquejats.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Expulsar-los de la Uni és el que han de fer, BcN, 21/10/2019 - 21:14

I que més volen, un doctorat a tots en Ciències de la Pau. Hauríen d'estar condemnats a una multa bestial i a fregar els carrers un any com a mínim.