Publicitat
Política · 7 d'Octubre de 2008. 18:43h.

El Servei d'Ocupació col·loca només un 10% dels aturats

La consellera al·lega que moltes ofertes de feina es fan per internet

La consellera de Treball, Mar Serna, ha admès que el Servei Català d'Ocupació només troba feina per a menys d'un 10% dels aturats en la roda de premsa després de la reunió del Govern. Aquest diari ha recordat que el cap de l'oposició, Artur Mas, es va preguntar el passat dia 1, en el debat de política general, "quantes col—·locacions ha fet el Servei d’Ocupació de Catalunya en percentatge sobre el total?. Menys del 10 per cent".

"Vostès són irrellevants des del punt de vista de donar ocupació a la gent, absolutament irrellevants, com si no hi fossin. Mirin que és sensible aquest tema en aquest moment, eh? Miri que hauria de ser l’abc del Govern, per entendre’ns, eh? Doncs, escolti, aquesta és la realitat", va afegir Mas. Les xifres no van ser desmentides, aleshores, pel president de la Generalitat.

Serna ha admès que, en efecte, "són menys del 10%", però ha afirmat també que "ja m'agradaria saber que va fer el senyor cap de l'oposició quan estava al front del Govern". La titular de Treball ha al·legat també que, el mercat de treball ha canviat força en els darreres anys, perquè "els operadors no són només els serveis públics d'ocupació, tenim les noves tecnologies com els cercadors de feina" i que el web del Servei Català d'Ocupació ha tingut "455.000 entrades de recerca de feina".

Mar Serna, durant la roda de premsa
Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 TRICHET, BCN, 08/10/2008 - 07:47

Tothom sap que els consellers de Treball d'Unió Democràtica dels anys dolços col.locàven molt més del 10 per cent, és a dir que no hi havia aturats entre els seus, hi havia plena ocupació, era l'abecé del Govern.

#2 Joan, Bcn, 07/10/2008 - 23:04

Brillant intervenció.

#1 cram, corbera, 07/10/2008 - 19:35

AQUESTA SENYORETA, QUE FÀ?
NO HE ENTÈS MAI QUE FAN PERSONATGES D'AQUESTA MENA DIRIGINT EL PAÍS. QUE ALGÚ M'HO EXPLIQUI.