Publicitat
Política · 12 de Juliol de 2009. 18:43h.

El sí d'ERC deixa CiU sola

Puig creu que l'acord és il·legal perquè "incompleix l'Estatut"

El sí d'ERC deixa CiU sola

Felip Puig i Joana Ortega, durant la roda de premsa

El secretari general adjunt de Convergència i diputat de CiU, Felip Puig, ha manifestat que "el nou model és molt pitjor del que ens esperàvem i l'ha titllat d'"il·legal" perquè no compleix l'Estatut. A més ha afirmat que "Rodríguez Zapatero ha dinamitat l'Estatut". El sí d'Esquerra -que s'afegeix al de la Cambra de Comerç i Foment- deixa a la federació tanmateixa tota sola.

En una roda de premsa a la seu de CiU, el dirigent de la federació nacionalista ha atacat Esquerra perquè " va dir que no a l'Estatut i avui està acceptant un finançament que incompleix l'Estatut que ells es van negar a donar suport" perquè no complia en matèria de finançament. En aquest sentit, ha assenyalat que "des d'un punt de vista patriòtic la posició d'ERC és incomprensible".

Felip Puig també ha dit que "els 11.000 milions són una lletra girada a un termini irreal" i també ha apuntat que "és un acord de renuncies a l'Estatut i a les necessitats del país. És un molt mal acord". A més, el diputat de CiU considera que amb aquest acord "el tripartit està fent la feina bruta del Tribunal Constitucional" perquè "el mateix govern de Catalunya retalla l'Estatut i accepta una proposta impròpia".

Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#33 joan, manresa, 13/07/2009 - 12:56

Val més sols que mal acompanyats...,preneu nota Srs. de CIU...I compte que encare ha de plore molt,amb tempestas i calamarçades..Veurem com queda el redactat de la LOFCA...Tremperem!!!Lo que si sabem es el 75?lo recaptat abens comuns de tot Espanya

#32 Meritxell, Peratallada, 13/07/2009 - 12:05

El PP será el proper sòci dels PSOEmontillistes, aliats naturals contra el nacionalisme catalá i basc. Ja només tenim a CiU.

#31 Esparver, Castellví, 13/07/2009 - 11:58

El PP va posar un recurs contra l'estatut, així que no el conteu, és Espanya, com el PSOE.

#30 Josep, Cervera, 13/07/2009 - 11:56

Gràcies CIU i PP per "defensar" els interessos de Catalunya.

#29 Ramon, Barcelona, 13/07/2009 - 11:51

Et deixes Reagrupament. Reagrupament també s'hi oposa. De manera que, com que Reagrupament s'emportarà tots els vots d'Esquerra no condicionats a nòmina o subvenció, el Tripartit és mort.