Publicitat
Política · 1 de Novembre de 2009. 11:32h.

El silenci de Pujol

Salvador Sostres critica la "misèria" de l'expresident sobre Alavedra i Prenafeta

El silenci de Pujol

Salvador Sostres, en una imatge d'arxiu

El periodista i escriptor Salvador Sostres, proper a Convergència, ha criticat el silenci de l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol sobre les detencions de l'exconseller Macià Alavedra i l'exsecretari general de la Presidència, Lluís Prenafeta.

En un article publicat aquest dissabte afirma a l'Avui que "ressona amb especial misèria el silenci del president Pujol en tot aquest afer. L'Arzalluz els hauria anat a esperar a la porta de l'Audiència i hagués proclamat que Espanya està ultratjant dos patriotes. Cal recordar que si Pujol va poder sortir-se'n, del cas Banca Catalana, fou gràcies a la minuciosa feina que féu en el seu favor el Lluís Prenafeta. És en els moments decisius que els homes mostrem la nostra integritat i definim la nostra humanitat, i en aquest sentit el paper de Jordi Pujol ha resultat del tot decebedor".

Sostres estén les crítiques aquest diumenge al seu fill, Oriol Pujol, com a portaveu de CiU al Parlament. "Pel que fa a la reacció de Convergència, que en roda de premsa d'Oriol Pujol anuncià que suspenia de militància els 2 imputats, podia haver-se esperat que el Lluís i el Macià demanessin voluntàriament la suspensió temporal de militància, com així ho han fet de seguida que, un cop conduïts a la presó, han pogut reunir-se amb els seus familiars. En canvi, el silenci del president Pujol ressona amb tota la seva indignitat".

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#24 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 02/11/2009 - 23:28

Sr TT, no li trec la raó. Qui li treu és Pujol quan diu que "si hi he d'entrar ... hi entraré", però no hi entra. Com Colomines, quan amenaça amb "tirar de la manta", però no ho fa. Digui-els hi a ells que concretin en delictes específics.

#23 TT, Barcelona, 02/11/2009 - 15:59

Ignasi Ripoll (St. C. de la Rapita), l'exemple de LV pot ser simptomatic pero no va mes enlla si no es concreta en delictes especifics. Generalitzar no porta enlloc. En qualsevol cas i malgrat els desacords que tenim, li he d'agrair la seva correccio.

#22 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 02/11/2009 - 15:09

Bon dinar, sr. TT. La llista és inacabable. Pujol en podria fer un volum nou de memòries. Miri un altre exemple a La Vanguardia d'avui: "Tú vienes del Poble Sec y los Millet ya mandaban hace cien años en Barcelona". Millet era Déu. Pujol era Déu.

#21 TT, Barcelona, 02/11/2009 - 14:57

Ignasi Ripoll (Sant Carles de la Rapita), no, si no m'ho ha d'explicar a mi. Ho ha de denunciar. Apa, bon dinar. Espero que a la tarda em digui que ja ha fet la denuncia. I el felicitare.

#20 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 02/11/2009 - 14:36

Sr TT. Durant el pujoilisme o eres afecte al règim o et perseguien fins a l'extrem de deixar-te sense feina i procurar que no en trobessis més. No calia denunciar. Opinar en contra era suficient. Però no li penso explicar en un fòrum públic.