Publicitat

Mutisme d'Esquerra sobre el cas Palau a diferència de la comissió d'investigació del 2010

El silenci d'ERC

Artur Mas i Oriol Junqueras, en una imatge d'arxiu

El portaveu de Junts pel Sí al Parlament, Jordi Turull, va ser l'encarregat d'intervenir a la Comissió d'Assumptes Institucionals (CAI), on l'expresident Artur Mas va comparèixer aquest dimecres per donar explicacions sobre el presumpte finançament il·legal de CDC, mentre que el diputat d'ERC i portaveu adjunt del grup, Roger Torrent, no va formular cap pregunta.

Aquest silenci per part d'Esquerra Republicana contrasta amb el paper que va jugar la formació durant la comissió d'investigació pel cas Palau fa set anys, a les acaballes del tripartit i a les portes d'una nova campanya electoral. El llavors diputat republicà, Pere Bosch, va assegurar sobre CDC que “un partit que aspira a governar no només ha de tenir les mans lliures, també les ha de tenir netes”, i va sentenciar que “la comissió ha dibuixat clarament una trama de finançament irregular de CiU”.

“Les proves són presents en cada racó del Palau de la Música. Allà on tots esperaríem trobar programes i partitures musicals, apareixen en canvi anotacions de pagaments a Ferrovial derivats de l'adjudicació d'obra pública, que després de passar pel Palau de la Música es reencaminaven a la fundació Trias Fargas o a CiU”, va afirmar Bosch al 2010.

Aquesta contundència contra la presumpte corrupció de Convergència, en tot cas, ja es va moderar la passada legislatura, quan el partit d'Oriol Junquersa va votar amb CiU per evitar que el llavors president del Govern, Artur Mas, comparegués a la cambra catalana sobre el cas Palau.

El grup de Junts pel Sí durant la compareixença d'Artur Mas a la CAI (foto: Parlament)

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#11 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 31/03/2017 - 11:59

Junqueras se ha dado cuenta que la mejor estrategia es la de Rajoy. No hacer NADA de NADA y esperar a ver el cadaver de su enemigo pasar. Guardar fuerzas hasta que tenga que presentarse a President con una ERC que ni será E ni R, pero si un poco C.

#10 Bon cop de fal$, Rupit%, 31/03/2017 - 10:09

El silencio escandalo de Mossen Junqueras.
Otro astut que espera SU GLORIA, el coeficiente intelectual lo tiene gripado. Pero le guia su INSTINTO inquietante
Por el azar Junqueras ha nacido para LIARLA PARDA. Si o Si.

#9 tzatza, bcn, 31/03/2017 - 09:55

"Qui calla atorga" , diu el refrany.

#8 Pep, Lleida, 31/03/2017 - 09:24

vosaltres no dieu res del Palau i nosaltres callem el Ausàs i el tabac de la Seu d'Urgell
signem???

#6 Smicht de Platja, Cuni, 30/03/2017 - 23:42

Silencio .......porque son COMPLICES.