Publicitat
Política · 16 de Febrer de 2009. 18:30h.

El Síndic creu que el Govern va actuar bé amb la ventada

"No he rebut ni una sola queixa sobre el tema dels ajuntaments"

El Síndic creu que el Govern va actuar bé amb la ventada

Imatge del fax

El Síndic de Greuges, Rafael Ribó, ha negat que la institució que presideix hagués hagut d'actuar d'ofici amb la gestió del Govern per la ventada del passat 24 i 25 de gener d'enguany. Ribó ha justificat que, a diferència d'altres casos, no actués per iniciativa pròpia perquè "no hem rebut ni una sola queixa sobre el tema" i perquè "no hem vist cap dimensió que mereixés una actuació com aquesta".

Tanmateix, en la seva opinió, "sempre estarem a l'aguait i amb una gran capacitat d'anàlisi". E-notícies ha recordat que l'ordre de "suspensió de les activitats esportives i de lleure" va ser signada pel responsable de la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat a les quatre de la tarda d'aquell dissabte -hores després de la tragèdia de Sant Boi de Llobregat- i no va sortir per fax -almenys l'avís adreçat a l'Ajuntament de l'Ampolla- fins a les 23.14. La policia local no la va rebre fins a les 0.14 de l'endemà.

Rafael Ribó ha insistit que aquesta informació "és coneguda per l'opinió pública" i que "he parlat amb els ajuntaments, no només amb aquest, i encara cap d'ells ha respost a l'oferiment del Síndic".

Veure vídeo

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Kropotkin, Vic, 16/02/2009 - 20:22

Este tipo de vergüenza ajena. Solo falta que coma tambien en el Via Veneto y tenga yate...

#1 josep, tremp, 16/02/2009 - 20:18

només faltaria ... que recriminés l'actuació de Saura que és del mateix partit. Ribó tens un morroque te'l xafes i a cínic no et guanya ningú, potser no es queixen pq han de refer-se la destrossa no??