Publicitat
Política · 6 de Maig de 2019. 19:09h.

El Síndic guarda silenci

Sobre el presumpte regal d'un empresari

El Síndic guarda silenci

El Síndic de Greuges, Rafael Ribó

El Síndic de Greuges, Rafael Ribó, manté el silenci en relació a la informació publicada el passat 22 d'abril a El País segons la qual un empresari vinculat a la trama del 3% hauria pagat el seu viatge per veure la final de la Champions a Berlín l'any 2015. Ribó ha declinat fer cap declaració a e-notícies respecte a la notícia del seu viatge a Berlín.

El País va publicar que l'empresari Jordi Soler, vinculat a la trama del 3%, hauria pagat el viatge del Síndic de Greuges a Berlín, l'any 2015, per veure la final de la Champions League que va enfrontar al Barça amb la Juventus, segons un informe de la Guàrdia Civil.

Després d'examinar els missatges de l'iPhone de Soler, la Guàrdia Civil va mantenir en un informe que el constructor va abonar les despeses del viatge a alts càrrecs del Govern d'Artur Mas i altres personalitats per "obtenir un tracte favorable" de les autoritats. Una de les persones a les quals hauria pagat el viatge seria al Síndic de Greuges, Rafael Ribó.

L'informe policial, remès a l'Audiència Nacional, va destacar que l'objectiu d'aquesta generositat era "obtenir certa capacitat d'influència" sobre aquelles persones i va recalcar el gran "desemborsament econòmic" que va suposar per Soler aquell obsequi. Dues setmanes després de la publicació d'aquesta informació, el Síndic no s'ha posicionat al respecte.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 07/05/2019 - 12:54

"Recuerda que entraste en la dirección de Catalunya Ràdio avalado por tu compromiso y la confianza que determinada gente depositó en ti"

No. No es a Sicilia.

#8 Pep, Badalona, 07/05/2019 - 09:26

ja ho diu la dita... QUIEN CALLA OTORGA

no hase falta desir nada mas

#7 Kropotkin, Vic, 07/05/2019 - 08:54

Es curioso el apego que tienen los comunistas / progresistas a la buena vida... Jua, jua, jua,...

#6 Ojotuerto, Calafell (Tabarnia), 07/05/2019 - 06:00

El Amical de Rafel Ribó

#5 Lobisome, BCN, 06/05/2019 - 22:01

Pero, vamos a ver.. ¿alquien se cree EN SERIO que el objetivo de R. Ribó ha sido ALGUNA VEZ -no ahora, desde siempre- otro que medrar y vivir como un cardenal a la sombra del poder. Y que, para ello, no ha dudado nunca en hacer de su capa un sayo, exhibir una ética de geometría variable y estar dispuesto a tragar sapos y culebras? por favor..