Publicitat
Política · 21 d'Octubre de 2019. 19:57h.

El Síndic s'arrenglera amb els manifestants

Ribó només demana posar fi "a l'ús de les pilotes de goma"

El Síndic s'arrenglera amb els manifestants

El Síndic de Greuges, Rafael Ribó, s'ha reunit amb el president del Parlament Roger Torrent aquest dilluns al migdia per abordar "possibles vulneracions de drets" en les actuacions policials d'aquests darrers dies sense fer cap referència als aldarulls que s'han produït.

En la reunió, Torrent i Ribó han demanat que "es compleixin les resolucions de la Cambra i que es posi fi a l'ús de les pilotes de goma" però han obviat fer valoracions dels incidents violents que es van dur a terme durant la setmana passada i que van arribar al màxim pic de violència divendres al vespre, coincidint amb la vaga convocada en contra de la sentència pels fets del procés.

Torrent i Ribó, en canvi, han afirmat que "és imprescindible prohibir l'ús de les pilotes de goma perquè generen lesions irreversibles, i, per tant, no són un instrument segur per garantir l'ordre públic". El Síndic ha anunciat que presentarà properament un informe per revisar els protocols d'actuació de tots els cossos de seguretat.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 botifler1914, Waterpus, 22/10/2019 - 12:29

Masajes Ribó cuando la experiencia es un grado.
Jubílate carcamal.

#8 José Quinta, LH, Tabarnia, España, 22/10/2019 - 07:32

En cambio los cohetes y rodamientos de metal son totalmente inocuos a la par que legítimos (si son lanzados contra la policía, claro!)

#7 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 21/10/2019 - 23:13

El capo del Sindicato de granujas "només demana posar fi "a l'ús de les pilotes de goma". Pues lo tienes fácil, tan sólo tienes que cortártelas y tirarlas a la basura.

#6 pere m., sabadell, 21/10/2019 - 22:57

el que proposem molts ciutadans esfereits en veure els videos del que va passar la setmana d'odi salvatge, és que si torna a haver qualsevol aldarull vagi el síndic de greuges amb una pistoleta d'aigua a parar-los.
tanta indecència quan hem vist el que va passar i els mossos amb escopetes de fireta davant uns salvatges.

#5 Yo estoy con Ribó en una cosa, Terrassa, 21/10/2019 - 22:40

La respuesta policial no es proporcional. Y es evidente: mientras los vándalos van con cascotes de kilo, la policía va con pelotas de espuma. Yo, para igualar la contienda, sustituiría las pelotas de espuma por bolas de billar. En ese momento, la cosa estaría proporcionada. Y, además, se acabaría rápido la tontería que llevan encima los niñatos