Publicitat
Política · 20 de Novembre de 2017. 15:05h.

El Síndic també desmenteix Marta Rovira

Rafael Ribó afirma que en cap cas va parlar de morts i sang al carrer

El Síndic també desmenteix Marta Rovira

El Síndic de Greuges, Rafael Ribó, ha dit que, durant una reunió al Palau de la Generalitat el 25 d'octubre, va avisar el govern d'una reacció contundent per part de l'Estat si es tirava endavant la DUI. Ho ha fet en una entrevista a Catalunya Ràdio, on ha precisat que ell, però, no va fer cap referència que hi hauria morts i sang al carrer, com ha denunciat Marta Rovira.

"Vaig dir que determinats moviments per part de les institucions catalanes podrien comportar una reacció dràstica de l'estat, res més", ha remarcat Ribó. D'aquesta manera, Ribó s'afegeix al cardenal arquebisbe de Barcelona, Juan José Omella, que també va negar que en el seu intent de mediació entre la Generalitat i l'Estat abans de la DUI s'advertís de violència de l'Estat.

El compte oficial de twitter de l'Església de Barcelona va escriure que "el Cardenal Omella desmenteix categòricament les notícies aparegudes en diversos mitjans de comunicació sobre les informacions de violència d'Estat, en cas que el Govern de la Generalitat hagués fet una DUI".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#14 Martín Martínez Mart, Barcelona, 21/11/2017 - 09:41

L'arquebisbe i el sindic van mitjançar entre el govern català i el central. I corregeixen a la Sra Rovira. En cap moment es va parlar de la violència de l'estat.

#14.1 seny, bcn, 22/11/2017 - 19:12

Que et desmenteixi el Ribó ja és l'últim.

#13 Sr Pepito , Lerida, 20/11/2017 - 23:38

A los únicos que les interesaba sangre en las calles era a los independentistas,pues hubiera sido una manera de encender la mecha de las revueltas y de poner la EU en contra de España.

#12 Sr Pepito , Lerida , 20/11/2017 - 23:27

Otro mas que la desmiente.Y dicen que esta Rovira podria ser la proxima presidenta de la Generalitat?Pues vamos de mal en peor en Cataluña...estamos apañados.

#11 M, Sabadell, 20/11/2017 - 23:06

Y una persona que dice tamañas mentiras sin ruborizarse ni rectificar, es la que pretende ser presidenta.
Si miente en un tema tan evidente y tan desmentido, ¿que no hará en otros temas menos evidentes?

#10 Jordi br, L'h, 20/11/2017 - 22:47

Que diguin que ells no son la font no desmenteix Rovira; es un simple exercici de lògica. Una mica de rigor en l'informació; si ho fes TV3 en parlaveu tota la setmana.
Alguna noticia del confident del CNI, cervell de l'atemptat de Ramblas o encara l'esteu redactant?