Publicitat
Política · 9 de Juny de 2022. 20:57h.

El Síndic troba “indignant” que polítics indepes siguin jutjats

Ciutadans li retreu ser “el defensor de la causa nacionalista”

El Síndic troba “indignant” que polítics indepes siguin jutjats

El Síndic de Greuges, Rafael Ribó, ha reivindicat al Parlament, en referència a la immersió, que “tenim un model que és un tresor i, si el danyem, serà un error monumental”. “Canvien els membres del Consell d’Europa i reiteren l’elogi del model lingüístic a Catalunya”, ha remarcat.

També ha manifestat que “tots els acords i les euroordres s’han de deixar més enllà de les fronteres” i ha denunciat “persecució política” a dirigents independentistes. “La persecució econòmica no s'ha de fer a través del Tribunal de Comptes”, ha afegit.

“Per aquest Síndic és indignant que hi hagi càrrecs públics, comenc?ant per conselleres d’aquest Govern, diputats d’aquesta cambra, que tinguin causes pendents davant dels tribunals”, ha dit.

El diputat de Ciutadans, Ignacio Martín Blanco, li ha retret que “vostè no hauria de ser el defensor del ‘procés’ ni el defensor de la causa nacionalista”.

També li ha retret que hagi estat “una baula més de la cadena que el separatisme ha creat entorn de les institucions catalanes” perquè“l'única cosa que ha fet ha estat blanquejar i acreditar tots els moviments del separatisme”.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#23 neferu, Barcelona, 11/06/2022 - 14:20

Pero bueno, este protector del independentismo y por ende de los corruptos procesistas, ¿no va a dejar el puesto nunca? ¿ Acaso piensa seguir siendo el defensor de menos de la mitad del pueblo de forma vitalicia? ¡¡Váyase ya, Ribó, que ya ha chupado bastante.!! Ahora deje que chupe otro, no sea avaricioso.

#22 Sergi , bcn, 10/06/2022 - 23:49

Lo indignante es que este politicucho cobre dinero por un trabajo que no hace.

#21 Preguntes Infrecuents, Ca la Pilar , 10/06/2022 - 22:20

Aquet parrac es un sectari separatista. I.un pocavergonya.

#20 Narcís de la Ceba, Sant Higini de Matafaluga, 10/06/2022 - 19:27

És indignant!! Dignitat per esmorzar, dignitat per dinar i dignitat per sopar!!
Dignitat al matí, dignitat al migdia, dignitat a la tarda, al vespre i a la nit!!
Som el país de la dignitat, la reserva de dignitat d'Occident!!

Quanta dignitat!!

#19 Perplex, Barcelona, 10/06/2022 - 16:45

Este individuo es un impresentable y se ha pasado la vida viviendo (muy bien) de lo público.... Un izquierdista de salón y caviar